Opća Opasnost z rock albumom leta končno v ljubljanski Cvetličarni!

Dve leti po napovedanem koncertu v ljubljansko Cvetličarno končno prihajajo hrvaški rock velikani Opća Opasnost! Mojstri kitarskih balad nam bodo na samostojnem koncertu predstavili svoj zadnji studijski izdelek “Karta do prošlosti“, ki je izšel pri Croatia Records in je bil na Hrvaškem imenovan za rock album leta 2019!

Oboževalcem se tako ponuja idealna priložnost, da lahko v živo slišijo skladbe z zadnjega albuma Karta do prošlosti, ene najboljših hrvaških rock zasedb, pa tudi uspešnice, kot so Jednom kad noć, Treba mi nešto jače od sna, Uzalud sunce sja in številne druge, ki so zasedbi priskrbele status kultnega benda.

Pero Galić, Slaven Živanović Žiža, Vlado Soljačić Sojka, Josip Kamenski Kameni, Igor Kolić in Branimir Jovanovac Bani je šesterica, znana po odličnih koncertih na Hrvaškem in v regiji, ki bo zagotovo poskrbela tudi za nepozaben večer vseh obiskovalcev aprilskega koncerta v Cvetličarni.

Opća Opasnost je z odličnimi pesmimi, srditim zvokom in šarmom presegla meje Hrvaške ter s svetlobno hitrostjo premagala celo tiste, ki niso zvesti spremljevalci rock glasbe. Skupina nas nenehno opominja, zakaj njihov uspeh traja že več kot 25 let, vsak njihov singel in album pa tako publika, kot tudi kritiki pozdravijo z velikim navdušenjem.

Opća Opasnost z razlogom velja za enega najboljših izvajalcev v živo. Pesmi, kot so Jednom kad noć, Opća Opasnost, Nenapisana stranica, Tvoje ime čuvam, Da je bog dao in Uzalud sunce sja so vpisane v antologijo hrvaške rock glasbe.

Skupina je za svoje dosežke prejela tudi mnogo nagrad, med katerimi zagotovo izstopa najprestižnejša hrvaška glasbena nagrada Porin.

Leto 2019 pa je zaznamoval nov studijski album Karta do prošlosti, ki je bil na Hrvaškem imenovan za rock album leta 2019. Album zajema uspešnice Kriva si, Gubim tlo pod nogama, Da je Bog dao, Pakleni vozači feat. Atomsko sklonište in Karta do prošlosti.

Gostje na koncertu bodo postojnski AnderKaver.

Vstopnice: https://bit.ly/3L5t4B7

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/1090315494648849

Več novic