2B – Pustolovsko srce

Dvojec 2B predstavlja svoj najnovejši videospot iz slikovite Šrilanke “Pustolovsko srce”.

Dvojec 2B, ponovno navdušuje s svojim najnovejšim elektro pop singlom “Pustolovsko srce”, ki ga spremlja osupljiv videospot posnet na slikoviti Šrilanki. Po lanskotletni izdaji albuma “Eksplozija emocij” in singla “Do 5. Dimenzije”, ki se je uvrstil med top 10 pesmi leta 2023 ter prejel številne nagrade, vključno z nazivom Popevka tedna na Valu 202, Pesem in pol na Radiu Koper ter vodstvo lestvic Radia Maribor, se 2B vračata na glasbeno prizorišče z novo skladbo in videospotom.

“Pustolovsko srce” odraža prepoznavno ustvarjalnost in eksperimentalni pristop dvojca k glasbi, hkrati pa poslušalce vabi na čustveno in glasbeno popotovanje. S svežim zvokom, jasnim sporočilom in nalezljivim refrenom, pesem vabi poslušalce, da se prepustijo svojemu pustolovskemu duhu.

Gašper in Primož: “Pesem Pustolovsko srce je nastala kot oda vsem puncam, ki rade potujejo in nam fantom ki za njimi jočemo.”

Videospot, ki je bil posnet na eksotični Šrilanki, ne le vizualno dopolnjuje skladbo, temveč prinaša tudi čarobno izkušnjo za oči in dušo. S čudovitimi posnetki narave in zgodbo, ki jo interpretira mlada igralka, videospot “Pustolovsko srce” vabi gledalce, da se potopijo v čaroben svet glasbe in pustolovščine.

Gašper in Primož: “Režiser najinih dozdajšnjih videspotov nama je hotel pobegniti na Šrilanko, a ga je pesem tudi tam našla in zaposlila da je posnel tak slikovit in eksotičen videospot.”

Več novic