Rok Ferengja s šarmantnim glasom za dober namen

Eden najlepših moških vokalov na velikem odru Cankarjevega doma.
Gala dobrodelni koncert z gosti – 15. september 2018 ÔÇô Rok Ferengja z gosti, Cankarjev dom

Rok Ferengja, pevec z enim od najlep┼íih mo┼íkih vokalov pri nas, bo v septembru z gosti in Big band orkestrom RTV Slovenija, pod vodstvom dirigenta Tadeja Tom┼íi─Źa, nastopil na velikem odru Cankarjevega Doma na dobrodelnem koncertu Rde─Źega Kri┼ża Slovenije. Z nalezljivo energijo, zvest sebi in rock’n’rollu se bo tokrat predstavil kot izjemen solo vokalist s posebnimi glasbenimi gosti. Z Rokom bodo za dober namen stopili skupaj: Teja Saksida ÔÇô Reciklistke, Eva Hren, Tanja Zajc Zupan, Sti┼íki Kvartet in Otro┼íki pevski zbor ┼ákofljica. Nabor skladb bo bogat in raznovrsten, primeren za razli─Źne okuse in starosti.

Na velikem odru Cankarjevega doma bo Rok poleg izjemnega pevskega nastopa pokazal tudi svoje veliko srce, saj bo izkupi─Źek namenjen nacionalni humanitarni akciji ┬╗Lepo je deliti┬ź, v kateri se zbirajo sredstva za prehranske pakete in akcijo ┬╗Peljimo jih na morje┬ź, s katero Rde─Źi kri┼ż Slovenije otrokom in starostnikom iz socialno ┼íibkih okolij omogo─Źa po─Źitnice na morju. Neposredno bosta koncert prena┼íala Televizija Slovenija in Radio Slovenija, ─Źastni pokrovitelj dogodka pa je predsednik Republike Slovenije, gospod Borut Pahor.

S svojim energi─Źnim odrskim nastopom in karizmati─Źno prezenco Rok Ferengja koncertira tudi s svojo skupino Rok’n’Band. Prepoznavne melodije, iskren vokal, eleganten stil in predvsem neizmerna rock’n’roll energija so glavni dejavniki skupine, ki ┼íe danes ostaja v vrhu priljubljenosti in svojo uspe┼ínost dokazuje s ┼ítevilnimi odli─Źno obiskanimi koncerti po vsej Sloveniji. Rok’n’Band so ravno v preteklem letu praznovali tudi sladko 20-letnico njihove nepozabne uspe┼ínice Jagode in ─Źokolada in prvega albuma ┬╗Da pade┼í dol┬ź. V dvajsetih letih so nedvomno obdr┼żali svoj naboj in mladostno energijo, saj jih z enakim zanosom odkrivajo in prepevajo vedno nove generacije, ki obo┼żujejo lahkotni utrip glasbe 50-ih, iz katerega ─Źrpajo navdih. Dej ruk’n me, Tina, Nika, Vedno bom le tebe ljubil, Ostani ┼íe minuto in Verjemi je samo nekaj velikih uspe┼ínic skupine, za odli─Źno prodajo svojih albumov pa so Rok’n’Band prejeli tudi ┼ítevilna zlata in platinasta priznanja.

Rok Ferengja z glasbenimi gosti za dober namen!

Vstopnice za koncert NA VOLJO na RKS in blagajni Cankarjevega doma: https://www.cd-cc.si/sl/kultura/glasba/rok-ferengja-z-gosti

You may also like