Rok Ferengja s šarmantnim glasom za dober namen

Eden najlepših moških vokalov na velikem odru Cankarjevega doma.
Gala dobrodelni koncert z gosti – 15. september 2018 – Rok Ferengja z gosti, Cankarjev dom

Rok Ferengja, pevec z enim od najlepših moških vokalov pri nas, bo v septembru z gosti in Big band orkestrom RTV Slovenija, pod vodstvom dirigenta Tadeja Tomšiča, nastopil na velikem odru Cankarjevega Doma na dobrodelnem koncertu Rdečega Križa Slovenije. Z nalezljivo energijo, zvest sebi in rock’n’rollu se bo tokrat predstavil kot izjemen solo vokalist s posebnimi glasbenimi gosti. Z Rokom bodo za dober namen stopili skupaj: Teja Saksida – Reciklistke, Eva Hren, Tanja Zajc Zupan, Stiški Kvartet in Otroški pevski zbor Škofljica. Nabor skladb bo bogat in raznovrsten, primeren za različne okuse in starosti.

Na velikem odru Cankarjevega doma bo Rok poleg izjemnega pevskega nastopa pokazal tudi svoje veliko srce, saj bo izkupiček namenjen nacionalni humanitarni akciji »Lepo je deliti«, v kateri se zbirajo sredstva za prehranske pakete in akcijo »Peljimo jih na morje«, s katero Rdeči križ Slovenije otrokom in starostnikom iz socialno šibkih okolij omogoča počitnice na morju. Neposredno bosta koncert prenašala Televizija Slovenija in Radio Slovenija, častni pokrovitelj dogodka pa je predsednik Republike Slovenije, gospod Borut Pahor.

S svojim energičnim odrskim nastopom in karizmatično prezenco Rok Ferengja koncertira tudi s svojo skupino Rok’n’Band. Prepoznavne melodije, iskren vokal, eleganten stil in predvsem neizmerna rock’n’roll energija so glavni dejavniki skupine, ki še danes ostaja v vrhu priljubljenosti in svojo uspešnost dokazuje s številnimi odlično obiskanimi koncerti po vsej Sloveniji. Rok’n’Band so ravno v preteklem letu praznovali tudi sladko 20-letnico njihove nepozabne uspešnice Jagode in čokolada in prvega albuma »Da padeš dol«. V dvajsetih letih so nedvomno obdržali svoj naboj in mladostno energijo, saj jih z enakim zanosom odkrivajo in prepevajo vedno nove generacije, ki obožujejo lahkotni utrip glasbe 50-ih, iz katerega črpajo navdih. Dej ruk’n me, Tina, Nika, Vedno bom le tebe ljubil, Ostani še minuto in Verjemi je samo nekaj velikih uspešnic skupine, za odlično prodajo svojih albumov pa so Rok’n’Band prejeli tudi številna zlata in platinasta priznanja.

Rok Ferengja z glasbenimi gosti za dober namen!

Vstopnice za koncert NA VOLJO na RKS in blagajni Cankarjevega doma: https://www.cd-cc.si/sl/kultura/glasba/rok-ferengja-z-gosti

Več novic