Po 20 letih se po Sloveniji spet širi evforija Popstars – RAZPRODANO!

TRI TEDNE PRED THROWBACK KONCERTOM LETA ZMANJKALO VSTOPNIC ZA CVETLIČARNO! –  ŠE VEČ NOSTALGIJE ZA ŠTAJERCE: 28. 5. @ LA SIESTA, MARKOVCI! – NOCOJ BEPOP, SEBASTIAN IN GAME OVER V TV-ŠOVU V PETEK ZVEČER -SPET V STUDIU Z ZVONETOM IN POWERKO NATKO! 

Kar se je napovedovalo vse od najave marca – se je tudi zgodilo: dogodek POPSTARS UNITED, s katerim se bodo BEPOP, GAME OVER, SEBASTIAN poklonili 20-letnici zadnje vseslovenske mega glasbene evforije in zvestim oboževalcem, je zdaj tudi uradno razprodan. Več kot 1.500-glavo občinstvo čaka nepozaben večer glasbe in nostalgije, ki jo bo z največjimi hiti 90. in 00. let podložil legendarni Dr. Silvano DJ, vmes se bodo zvrstili glasbeni in pevski nastopi gostiteljev pa tudi kakšno presenečenje.

“Koncerta ob 20-letnici Popstarsa in naših karier smo se lotili predvsem, da se bomo imeli mi fino. Da se po več kot 15 letih končno spet enkrat vsi zberemo na istem odru in z oboževalci obrišemo prah s spominov ter ustvarimo tudi kakšnega novega. Je pa zanimivo, kako nas je spet hitro ‘potegnilo not’: že na prvem fotografiranju smo začutili, da nas še vedno povezuje tista čudovita energija, začele so se kresati ideje in morali smo se prav ustaviti, da si na glavo ne nakopljemo preveč obveznosti, saj smo že brez tega vsi razpeti med kup projektov in družine. Ko je bilo jasno, da bo Cvetličarna premajhna za vse, ki bi se radi poveselili z nami, smo se dogovorili še za nastop v La Siesti, vse skupaj pa bomo zaokrožili z jubilejnim glasbenim in video projektom,” razkrivajo Dennis, Ana, Sebastian, Tinkara, Mark, Alenka in Steffanio.

Podrobnosti nočejo razkriti, so se pa že pred prvomajskimi počitnicami zaprli v studio s ‘svojim’ producentom Zvonetom Tomcem, s katerim so v začetku tisočletja posneli kup hitov, zlatih, platinastih in diamantnih plošč. Pridružila pa se jim je tudi Power Dancerka Natka Geržina, ki jih je pred dvema desetletjema spravila na sceno preko Viktorjev, Miss Slovenije in šova Popstars ter nato tudi skrbela zanje.

Urnik se jim je sicer podrl, še preden so začeli z delom, saj so prve tri ure obujali spomine, je pa potem vse teklo gladko. “Občutek je bil tak, kot bi bili skupaj v studiu pred nekaj tedni, ne pa pred 15 leti. Zdaj je tudi lažje, ker sami bolj vedo, kaj hočejo in kako to doseči. Včasih sem bil jaz dirigent, zdaj je vse bolj sodelovanje kolegov, dobro se poznamo in delo teče hitreje,” je ob tem povedal serijski ustvarjalec hitov in član skupine Kingston. Kaj so ustvarili, pa razkrijejo konec maja v Cvetličarni in La Siesti.

Več novic