ELEKTRONSKI DOGODEK LETA

UMEKJOYHAUSER – NUSHA – GUMJA – VEZTAX

21. maj 2022, Gospodarsko Razstavišče – Ljubljana

Po nekaj sušnih letih se elektronska glasba vrača na ljubljansko Gospodarsko razstavišče. Slednje je v preteklosti gostilo mnoge znane umetnike in obraze te glasbene zvrsti, obdobje zatišja pa bo z nočno zabavo prekinil nihče drug kot Umek. Fotru se bodo na odru pridružili Joyhauser, Nusha, Gumja in Veztax. Dan d je sobota, 21. maja 2022, odličen line-up pa bo tako s svojimi ritmičnimi vrhunci zagotovo otvoritev plesno-veselega decembra.

Umeka ni potrebno posebej predstavljati, saj je prisoten na mednarodni glasbeni sceni že vrsto let. Kot pionir techna v Sloveniji je pridobil nadimek Fotr, Revija DJ Mag ga je l. 2007 uvrstila na 29. mesto lestvice TOP 100 DJ’s, dve leti kasneje je bil nominiran za prestižno priznanje DJ Awards v kategoriji techna. Čeprav velja za sinonim slovenskega techna, je v svoji karieri pogosto osvajal tudi druge glasbene stile. Poleg glasbe pa se ukvarja tudi z različnimi projekti kot sta založbi Recycled Loops in Earresistible Musick, spletno stranjo Viberate… Nedvomno pa je ime, ki poskrbi za dobro zabavo.

Joyhauser:  Belgijski uperstar techno dvojec, ki ga sestavljata dolgoletna prijatelja Joris in Stijn in, ki se bo 21. 05. premierno predstavil na Technogym dogodku že leta kroji sam vrh techno lestvic in ima večmilijonska predvajanja na YouTubu, Spotifyju ter polni playliste najbolj priznanih svetovnih techno izvajalcev. Da so ‘vroča roba’ dokazujejo  z nastopi na največjih svetovnih festivalih kot so: Tomorrowland, Awakenings, Extrema Outdoor, Loveland, Sonus idr. 

Nusha je v elektronski glasbi od malih nog, kot DJ-ka pa je prisotna od l. 2007. Od takrat je prepotovala svet in si oder delila s svetovnimi imeni techno scene. Poleg DJ setov se je uspešno preizkusila tudi v producentskih vodah.

Gumja je hardgroove/hard techno DJ in producent. Začetki glasbene poti sežejo v Diskoteko Titanic leta 2001. Sledili so nastopi po Sloveniji ter Evropi, kot tudi na večjih festivalih. Skozi leta je postal znan po funky energičnih DJ setih. Je lastnik znamke Techsturbation in ECO Records.

Veztax je sinonim za energično techno glasbo. DJ, ki ne sledi glasbenim trendom, ampak ustvarja svoje. V dveh desetletjih je poleg nastopanja po celi Evropi glasbo tudi produciral, vodil glasbeni založbi Vezotonik in Glorio Music ter organiziral elektronske dogodke.

Za poslušalce elektronske glasbe bo to zagotovo glasbeni dogodek leta, ki se bo po dolgih letih spet odvil na Gospodarskem razstavišču v petek, 03. decembra 2021, pod okriljem izvrstne Technogym organizacije in z omenjenimi izvajalci, lahko pričakujemo dobro zabavo in nore plesne ritme do zgodnjih jutranjih ur.

Vstopnice:  https://www.eventim.si/si/vstopnice/umek-fatima-hajji-nusha-ljubljana-gospodarsko-razstavisce-1253828/performance.html

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/403091651198766

Rezervacije VIP miz: vip@technogym.si

Več novic