Predstavitev novega albuma skupine Extaza ÔÇô Alkimija v Orto baru

V soboto, 15. decembra je bil Orto bar prizori┼í─Źe pravega rock ┼íoka, ki ga je s svojo naelektreno energijo pri─Źarala skupina Extaza. Energi─Źna zasedba je na odru pred rock entuziasti predstavila svoj prvenec ÔÇô album Alkimija, ki ga je publika sprejela z navdu┼íenjem in bu─Źnim aplavzom. Z izidom te┼żko pri─Źakovanega albuma in obilico sve┼żega avtorskega materiala, fantje samozavestno napovedujejo novo poglavje v zgodovini slovenskega rocka. Vrhunsko razpolo┼żeni so ┼ítevilne obiskovalce ljubljanskega Orto bara navdu┼íili s fantasti─Źno ┬╗live┬ź izvedbo novih skladb, v katerih so prefinjeno prepletli grobe note rocka z energi─Źnim metalom, etnom in funkom. Po radijskih valovih so ┼że predstavili single Ta cvet, v prihajajo─Źem letu pa se lahko veselimo ┼íe novih avtorskih skladb z novega albuma in novega singla Alkimist.

Ale┼í Koro┼íec, Dani Polajnar in Martin Vali─Ź tvorijo energi─Źni rockerski trio, ki jih zdru┼żuje skupna ljubezen do modernega in udarnega rocka. ─îlani so se v preteklosti kalili v drugih rock zasedbah, v obstoje─Źi zasebi pa delujejo ┼że dobri 2 leti. Na skupni poti so z veliko energije za─Źeli eksperimentirati z rock glasbo. Prva uradna skladba V tvojih o─Źeh je bila posneta v za─Źetku leta 2017 v Novem mestu v studiu RSL pod budnim o─Źesom producenta Mateja Pe─Źaverja. Danes nad skupino bdi nov producent Drago Popovi─Ź in dodaja du┼ío skladbam na novi plo┼í─Źi. V njihovih novih skladbah najdemo inovativno prepletanje rocka z energi─Źnimi zvrstmi in globoka intimna besedila, za katere navdih so na┼íli znotraj sebe in v bli┼żnji okolici. Kot sami trdijo, jim rock glasba dopu┼í─Źa, da izra┼żajo svoja ─Źustva ÔÇô in to na zelo glasen na─Źin. “Prihajajo─Źi CD prepeva predvsem v preseganju meja v ljubezni do sebe in drugih” ┼íe pravi basist skupine Martin Vali─Ź.

S prihajajo─Źim novim letom se skupina Extaza odpravlja na svojo prvo ┬╗live┬ź koncertno turnejo po Sloveniji, s katero ┼żelijo ┼íir┼íemu ob─Źinstvu pokazati ve─Ź kot 20 let ustvarjanja in jih zasvojiti s svojim energi─Źnim rockom. Njihova misija je z rockom prevzeti vse in vsakogar, ki je pripravljen vdahniti vase Extazine udarne melodije in globoka sporo─Źila njenih intimnih besedil. Slovenija, pripravi se – nova doba slovenskega rocka je tu!

Extaza navdu┼íili Orto bar z energi─Źno predstavitvijo svojega prvenca!

WEB: www.extaza.si

FB: https://www.facebook.com/BandExtaza/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCE2BevttmThh7ZmqB7sI0tQ

You may also like