Zasanjana skupina Panda (novi single Sanje)

Skupina Panda v predpraznično obdobje vstopa z novim singlom Sanje, z aktualnega albuma Stoletni ples. Z besedami in zvokom se poglabljajo v večno nerazjasnjeno temo, v nezavedni svet vsakogar, v katerega zaplava ko spi. Besedilo govori o trenutkih, ki nastopijo med jutrom in nočjo, o domišljiji, ki v sanjah ne pozna meja. Sanje so svet, ki ga sanjamo kot neke vrste svet neizpolnjenih želja. Lahkoten latino prizvok, hrepeneč Ninin vokal, nalezljiv ritem in jasno sporočilo: sanje so edino kar nam nihče ne more vzeti, so nekaj kar imamo in bomo vedno imeli in sanjati sanje pomeni uživati v življenju, kar je gotovo bolj pomembno kot katerakoli dnevna nepomembnost.

Skupina Panda je svojo 30-letnico glasbenega ustvarjanja kronala z butično izdajo novega albuma Stoletni ples, ki je letos aprila izšel sočasno z velikim koncertom v Kinu Šiška, kjer so razgreli množico zvestih poslušalcev. Na albumu so pripravili kar 12 avtorskih skladb iz obdobja zadnjih 5-6 let in z njega že predstavili single Noro, za katerega so se še posebej potrudili tudi s čisto novim noro ljubezenskim videospotom. Panda so tako zopet dokazali, da lahko občinstvo vedno znova očarajo s svojimi izredno kvalitetnimi skladbami, estetskim zvokom in značilnim ženskim vokalom. Z novega albuma pa zdaj že predstavljajo novi single Sanje.

Naj vas skladba Sanje popelje v lepe misli ali kot pravi besedilo pesmi: edino v sanjah mirno spim!

Podatki o skladbi »Sanje«:
Glasba: Samo Pirc / Besedilo: Suzana Jeklic / Aranžma: Vanja Vogrinčič / Studio: Poet / Album: Stoletni ples, 2016 / Vokal: Nina Bauman / Andrej Pompe – klaviature in vokal / Vlado Pirc – bas in vokal / Samo Pirc – kitara / Damjan Mulej – bobni / Vanja Vogrinčič – tolkala.

panda3

Več novic