Zaradi izjemnega odziva Ditka in Feri Lain┼í─Źek podalj┼íala glasbeno turnejo

Po dveh razprodanih koncertih ob izidu ┼że ─Źetrtega albuma, zmagi na najve─Źjem kantavtorskem festivalu v Bolgariji in ─Źudoviti prazni─Źni skladbi Warm Hearts glasbenica Ditka in pesnik Feri Lain┼í─Źek v dru┼żbi spremljevalne glasbene zasedbe v mesecu februarju nadaljujeta s koncertno turnejo uglasbene poezije.

Ditka tako tudi v leto┼ínjem letu niza uspeh za uspehom. Njena koncertna turneja “Ne bodi, kar nisi” pa je bila uvr┼í─Źena med┬ánajbolj┼íe tri turneje leta 2019.┬á

Januar sta si umetnika vzela prost za aktiven po─Źitek, kot sta ga poimenovala. Ditka ta ─Źas namenja iskanju navdiha in pisanju glasbe, Feri pa se je posvetil pisanju novih zgodb.

┬╗Tak┼íen ustvarjalni oddih je za umetnika pomemben, a vseeno se ┼że zelo veselim, da ponovno stopim na oder in se sre─Źam s svojimi poslu┼íalci┬ź, je ┼íe povedala Ditka.

Posebnost med koncerti bo ┼że┬á4. tradicionalni Valentinov koncert┬áv Narodnem domu v Celju, poleg omenjenega, pa boste koncertom uglasbene poezije ┬╗Ne bodi, kar nisi┬ź lahko prisluhnili ┼íe na naslednjih lokacijah:

Dom┼żale,┬áBlunout, 7.2.

Ptuj,┬áMestno gledali┼í─Źe, 13.2.

Celje, Narodni dom, 14.2.

┼áentjernej,┬áKulturni center Primo┼ża Trubarja, 15.2.

Izola, Kulturni dom, 19.2.

Ve─Ź informacij o posameznem koncertu najdete na:

LINKS:

✔ https://www.facebook.com/ditkamusic/

✔ https://www.instagram.com/ditkamusic/

✔ https://twitter.com/ditkamusic

✔ https://www.youtube.com/channel/UC9bb2ChWb_p55jXITVrK0Uw✔ https://www.ditkamusic.com/

You may also like