Zaradi izjemnega odziva Ditka in Feri Lainšček podaljšala glasbeno turnejo

Po dveh razprodanih koncertih ob izidu že četrtega albuma, zmagi na največjem kantavtorskem festivalu v Bolgariji in čudoviti praznični skladbi Warm Hearts glasbenica Ditka in pesnik Feri Lainšček v družbi spremljevalne glasbene zasedbe v mesecu februarju nadaljujeta s koncertno turnejo uglasbene poezije.

Ditka tako tudi v letošnjem letu niza uspeh za uspehom. Njena koncertna turneja “Ne bodi, kar nisi” pa je bila uvrščena med najboljše tri turneje leta 2019. 

Januar sta si umetnika vzela prost za aktiven počitek, kot sta ga poimenovala. Ditka ta čas namenja iskanju navdiha in pisanju glasbe, Feri pa se je posvetil pisanju novih zgodb.

»Takšen ustvarjalni oddih je za umetnika pomemben, a vseeno se že zelo veselim, da ponovno stopim na oder in se srečam s svojimi poslušalci«, je še povedala Ditka.

Posebnost med koncerti bo že 4. tradicionalni Valentinov koncert v Narodnem domu v Celju, poleg omenjenega, pa boste koncertom uglasbene poezije »Ne bodi, kar nisi« lahko prisluhnili še na naslednjih lokacijah:

Domžale, Blunout, 7.2.

Ptuj, Mestno gledališče, 13.2.

Celje, Narodni dom, 14.2.

Šentjernej, Kulturni center Primoža Trubarja, 15.2.

Izola, Kulturni dom, 19.2.

Več informacij o posameznem koncertu najdete na:

LINKS:

✔ https://www.facebook.com/ditkamusic/

✔ https://www.instagram.com/ditkamusic/

✔ https://twitter.com/ditkamusic

✔ https://www.youtube.com/channel/UC9bb2ChWb_p55jXITVrK0Uw✔ https://www.ditkamusic.com/

Več novic