Zaključna prireditev za Miss Earth Slovenije 2019, Festivalna dvorana, 14. 09. 2019

Zaključna prireditev za Miss Earth Slovenije 2019. Še nekaj trenutkov aktualna Miss Earth Slovenije 2018, Danijela Burjan, bo dne 14.09. v Festivalni dvorani predala krono svoji naslednici. Spomnimo se, da je Danijela Burjan na zadnjem svetovnem izboru 2018 na Filipinih dosegla zgodovinski uspeh za Slovenijo z uvrstitvijo v TOP 12 finalistk sveta.

Poleg ocenjevalnih revij, kronanje nove Miss Earth Slovenije 2019, je organizator pripravil tudi bogat zabavni spremljevalni program z nastopi plesne skupine Revolution Dance Crew, pevskimi nastopi Jeffa Shiffmana, rock zvezde na Poljskem, Danijele Burjan, ki ji je prav krona omogočila začetek pevske kariere in bo zapela svojo avtorsko skladbo in nastop pevca Damiana Roi-ja.

Vstopnice za finalni večer po ceni 20,00 € z DDV je možno kupiti le v predprodaji do 10.09.2019. Naročite jih lahko po elektronski pošti na naslovu info@missearth.si ali pa v inbox na FB strani Miss Earth Slovenija. Plačilo je možno le na osnovi predračuna na TRR organizatorja. Plačilo v gotovini ni možno. Vstopnice na dan prireditve ne bodo v prodaji.

Število vstopnic je omejeno.

Za več informacij o izboru vas vabimo, da obiščete uradno spletno stran na naslovu www.missearth.si, FB strani Miss Earth Slovenija in Miss Earth SI, instagram profil @missearthslovenia in You Tube kanal Miss Earth SI.

Livestream: https://livestream.com/zivo/MissEarthSlovenije2019

Več novic