Zaklju─Źna prireditev za Miss Earth Slovenije 2019, Festivalna dvorana, 14. 09. 2019

Zaklju─Źna prireditev za Miss Earth Slovenije 2019. ┼áe nekaj trenutkov aktualna Miss Earth Slovenije 2018, Danijela Burjan, bo dne 14.09. v Festivalni dvorani predala krono svoji naslednici. Spomnimo se, da je Danijela Burjan na zadnjem svetovnem izboru 2018 na Filipinih dosegla zgodovinski uspeh za Slovenijo z uvrstitvijo v TOP 12 finalistk sveta.

Poleg ocenjevalnih revij, kronanje nove Miss Earth Slovenije 2019, je organizator pripravil tudi bogat zabavni spremljevalni program z nastopi plesne skupine Revolution Dance Crew, pevskimi nastopi Jeffa Shiffmana, rock zvezde na Poljskem, Danijele Burjan, ki ji je prav krona omogo─Źila za─Źetek pevske kariere in bo zapela svojo avtorsko skladbo in nastop pevca Damiana Roi-ja.

Vstopnice za finalni ve─Źer po ceni 20,00 ÔéČ z DDV je mo┼żno kupiti le v predprodaji do 10.09.2019. Naro─Źite jih lahko po elektronski po┼íti na naslovu info@missearth.si ali pa v inbox na FB strani Miss Earth Slovenija. Pla─Źilo je mo┼żno le na osnovi predra─Źuna na TRR organizatorja. Pla─Źilo v gotovini ni mo┼żno. Vstopnice na dan prireditve ne bodo v prodaji.

Število vstopnic je omejeno.

Za ve─Ź informacij o izboru vas vabimo, da obi┼í─Źete uradno spletno stran na naslovu www.missearth.si, FB strani Miss Earth Slovenija in Miss Earth SI, instagram profil @missearthslovenia in You Tube kanal Miss Earth SI.

Livestream: https://livestream.com/zivo/MissEarthSlovenije2019

You may also like