Zabava na belih strminah s Siddharto in Samuelom Lucasom

Pokal Vitranc 2019 – 9. in 10. marec 2019 – Kranjska Gora

Nepozabni glasbeni spektakel Q-Max Party koncert ob razglasitvi zmagovalcev veleslaloma!

Vstop na Q-Max Party je prost!

Leto┼ínji Pokal Vitranc bo prav gotovo ena najbolj spektakularnih tekem za svetovni pokal v alpskem smu─Źanju v Kranjski Gori do sedaj. Tradicionalno tekmovanje vsako leto, ┼że od leta 1961, poteka na vrhuncu smu─Źarske sezone, letos pa se lahko veselimo izjemnih predstav na beli strmini v alpskem smu─Źanju za mo┼íke. Tam bosta slovenska matadorja ┼Żan Kranjec in ┼átefan Hadalin ter vsi dobitniki medalj s svetovnega prvenstva v alpskem smu─Źanju, ki prav zdaj poteka v Are-ju na ┼ávedskem. V dvodnevni prireditvi bomo v Kranjski Gori u┼żivali v dveh tehni─Źnih disciplinah, v soboto v veleslalomu in v nedeljo v slalomu.

V soboto zve─Źer bo ob razglasitvi zmagovalcev in ┼żrebanju ┼ítartnih ┼ítevilk za nedeljski slalom razgrete navija─Źe do evforije razvnel ┼íe koncertni spektakel Q Max Party ob 58. Pokalu Vitranc s Samuelom Lucasom in skupino Siddharta, za ┼íportno vzdu┼íje do zgodnjih jutranjih ur!

Na velikem odru pred dvorano Vitranc se bo ve─Źerna zabava za─Źela z odli─Źnim Samuelom Lucasom, ki bo segrel prizori┼í─Źe pred razglasitvijo zmagovalcev sobotnega veleslaloma. Samuel Lucas je poznan kot glasbenik in eden tistih ultimativnih interpretov, ki ga vsaka pesem vzame za svojega in obratno. Zaradi svojega ┼íirokega repertoarja je sodeloval ┼że z mnogimi glasbeniki, preizkusil se je v ┼ítevilnih glasbenih ┼żanrih, te┼żav pa nima niti s prepevanjem v razli─Źnih jezikih. Navdu┼íeval je tudi v 3. sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas, kjer je z izjemnimi imitacijami svetovnih glasbenih velikanov (Michael Jackson, Bruno Mars, Oliver Dragojevi─ç, Anastacia, Ray Charles, Ed Sheeran, Tina Turner, Andrea Bocelli, Snow, Whitesnake in Halid Be┼íli─ç) navdu┼íil ob─Źinstvo in se uvrstil v finale.

V vrhuncu ve─Źera bodo bele strmine obiskali neprekosljivi Siddharta, ki so si z edinstveno glasbeno vizijo in vztrajnim iskanjem druga─Źnosti zagotovili naziv najbolj prepoznavne rock skupine v Sloveniji. Ime so si nadeli po romanu nem┼íkega pisatelja Hermana Hesseja in kmalu s svojim druga─Źnim ter edinstvnim zvokom osvojili ┼íirok krog obo┼żevalcev. Skupina, ki je vedno orala ledino mogo─Źega, je v ve─Ź kot 20 letih ustvarjanja izdala 8 studijskih albumov, posnela 20 videospotov, osvojila ┼ítevilne nagrade in priznanja ter napolnila najve─Źja koncertna prizori┼í─Źa z evfori─Źnimi obiskovalci.

Vodilna slovenska koncertna zasedba Siddharta in Samuel Lucas bosta razgrela navija┼íko vitran┼íko strmino ÔÇô vstop na Q-Max Party je prost!

Vstopnice ┼ŻE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Petrol in Eventim: https://petrol-ticket.si/si/event/E510011

WEB    http://www.pokal-vitranc.com/

FB       https://www.facebook.com/VitrancCup

INST    https://www.instagram.com/vitranccup/

TW      https://twitter.com/VitrancCup

You may also like