Vrhunsko vzdušje na razprodanem Collegium Spring Break 2019 v Lanterni

Leto┼ínji, ┼że 15. po vrsti Collegiumov Spring break, se bo nedvomno zapisal v zgodovino tega festivala, saj je v 5. prizori┼í─Źnih dneh postregel z mega vzdu┼íjem ve─Ź kot 3000 mladih, ki so v vro─Źih prazni─Źnih dneh u┼żivali v raznolikem razprodanem glasbenem programu. Letos so za noro zabavo poskrbeli: Siddhartha, Modrijani, Prljavo Kazali┼íte, Mambo kings, Jelena Rozga, Mike Vale, itd.. Pri Collegiumu tudi letos niso ni─Źesar prepu┼í─Źali naklju─Źju.

Tako so lahko ┼ítevilni obiskovalci 5 dnevnega dogodka u┼żivali v dnevno no─Źnih dogajanjih na ve─Źih lokacijah v plesni glasbi in dnevnih ┼íportnih aktivnostih. Super koncerti, razprodana prizori┼í─Źa, odli─Źno vreme in enkratno dnevno in no─Źno vzdu┼íje sta na dnevnih lokacijah ┼íe dodatno za─Źinila dogodka na pla┼żi z energi─Źnimi Mambo kingsi in elektronski plesni ┼żur s temperamentnim Mike Valem.

Izku┼íena Collegium ekipa pa je vse skupaj za─Źinila s svojo energijo in dnevno no─Źnimi animacijami in tako poskrbela, da bo vsem obiskovalcem in ┼żurerjem ostal Collegium Spring Break 2019 enostavno ostal v spominu za vedno.

You may also like