Vrhunsko vzdušje na razprodanem Collegium Spring Break 2019 v Lanterni

Letošnji, že 15. po vrsti Collegiumov Spring break, se bo nedvomno zapisal v zgodovino tega festivala, saj je v 5. prizoriščnih dneh postregel z mega vzdušjem več kot 3000 mladih, ki so v vročih prazničnih dneh uživali v raznolikem razprodanem glasbenem programu. Letos so za noro zabavo poskrbeli: Siddhartha, Modrijani, Prljavo Kazalište, Mambo kings, Jelena Rozga, Mike Vale, itd.. Pri Collegiumu tudi letos niso ničesar prepuščali naključju.

Tako so lahko številni obiskovalci 5 dnevnega dogodka uživali v dnevno nočnih dogajanjih na večih lokacijah v plesni glasbi in dnevnih športnih aktivnostih. Super koncerti, razprodana prizorišča, odlično vreme in enkratno dnevno in nočno vzdušje sta na dnevnih lokacijah še dodatno začinila dogodka na plaži z energičnimi Mambo kingsi in elektronski plesni žur s temperamentnim Mike Valem.

Izkušena Collegium ekipa pa je vse skupaj začinila s svojo energijo in dnevno nočnimi animacijami in tako poskrbela, da bo vsem obiskovalcem in žurerjem ostal Collegium Spring Break 2019 enostavno ostal v spominu za vedno.

Več novic