Vrhunec zime v Kranjski Gori : Nina Pušlar in Jan Plestenjak

Qmax party, ki je z leti postal nepogre┼íljivi del Pokala Vitranc, se bo letos odvijal 14. marca na novi lokaciji v centru Kranjske Gore, na plo┼í─Źadi za hotelom Kompas, oziroma pred hotelom Ramada Resort. Za piko na i razglasitvi zmagovalcev veleslaloma in ┼żrebanju ┼ítartnih ┼ítevilk za nedeljski slalom bo poskrbel koncertni spektakel, na katerem bosta z zabavo do jutranjih ur navija─Źe grela kralj in kraljica slovenske zabavne glasbe, Nina Pu┼ílar in Jan Plestenjak. ┬á

59. Pokal Vitranc┬ábo v Kranjsko Goro privabil najbolj┼íe smu─Źarje sveta, ki se bodo v napetih preizku┼ínjah na belih strminah borili za presti┼żni pokal. Tradicionalno tekmovanje ┼że od leta 1961 poteka na vrhuncu smu─Źarske sezone, leto┼ínje dogajanje pa bo ┼íe razburljivej┼íe. Po slovesu smu─Źarskega asa Marcela Hirscherja, ki je prve in zadnje stopni─Źke osvojil prav v Kranjski Gori, so karte za najvi┼íja mesta dodobra preme┼íane. Vitran┼íka strmina velja za eno izmed najzahtevnej┼íih prog svetovnega pokala, zato je na Pokalu Vitranc prostor le za najbolj┼íe. Slovenska smu─Źarska asa┬á┼átefana Hadalina┬áin┬á┼Żana Kranjca┬ábodo pri spustu po progi spodbujali navija─Źi iz cele Slovenije. Dvodnevna prireditev bo obiskovalcem postregla z napetimi preizku┼ínjami v dveh tehni─Źnih disciplinah, v soboto v veleslalomu in v nedeljo v slalomu.

Po sobotnem veleslalomu vas bodo od 18. ure dalje zabavali mladi talenti glasbenega studia┬áOsminka, za njimi pa bo na oder stopila karizmati─Źna┬áNina Pu┼ílar,ki velja za eno izmed najpriljubljenej┼íih slovenskih pevk, njeni nastopi pa so poleg vrhunske izvedbe prepojeni s ─Źustvi in pozitivno energijo. Nina je na svoji glasbeni poti izdala ┼że pet albumov, redno koncertira in polni dvorane po celi Sloveniji. Na njenih koncertih je ravno njena pristnost tista, ki ji omogo─Źa pre─Źudovito povezanost s publiko in obo┼żevalci.

Ob 19:30 bo sledila podelitev nagrad zmagovalcem veleslalomske tekme in ┼żrebanje ┼ítartnih ┼ítevilk za nedeljski slalom. Na odru se bodo zbrali vsi trenutno najbolj┼íi alpski smu─Źarji svetovnega pokala. Najbolj nora zabava te zime se bo nadaljevala z nastopom ljubljenca ┼żenskih src Jana Plestenjaka,ki velja za enega najbolj za┼żelenih, priljubljenih in plodovitih slovenskih glasbenikov. Njegova glasbena pot traja ┼że ve─Ź kot dve desetletji, Jan pa se je v tem ─Źasu uveljavil kot priznan glasbenik, izdal 12 albumov in sodeloval z mnogo glasbeniki. Obo┼żevalce vedno popelje do prave evforije.

Tudi letos bo Qmax party s svojimi nastopajo─Źimi spektakularen v vseh pogledih in pravo glasbeno do┼żivetje na katerem ne smete manjkati!

Vstopnice za Pokal Vitranc ┼ŻE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih┬áEventim┬áin┬áPetrol┬áter v spletni prodaji na:┬áhttp://bit.ly/59PokalVitranc

WEB: https://www.pokal-vitranc.com/

FB: https://www.facebook.com/VitrancCup

IG: https://www.instagram.com/vitranccup/

TW: https://twitter.com/VitrancCup

You may also like