Videospot za skladbo ZAKAJ? in prvenec MEDZVEZDJE

Tomaž Štular, ki je po desetletju ustvarjanja z zasedbo The Tide začel novo ustvarjalno ero Bordo, je pred tremi leti s singlom Odplešiva napovedal slovensko liriko in radijsko mamljive songe. Vse do danes je v javnost poslal pet singlov, in sicer je začetnemu Odplešiva sledila skladba Predaleč za nas, nato pa še Osamljen in bos s Tino Marinšek. Začetne korake je Tomaž prehodil v spremstvu Janeza Štera, pesmi Zvezde v mlaju in Lai Lai svet pa sta prinesli sodelovanje z vizualno umetnico Marušo Štibelj. S producentom Petrom Penkom sta korak za korakom ustvarila osem songov, ki se bodo 4. decembra, z uradnim izidom povezali v album Medzvezdje.

“To ni konceptualni album. Je prerez triletnega ustvarjanja, skupek singlov z družbeno kritičnim nastavkom, ki se združijo v medzvezdje vseh sodelujočih na albumu. Izredno lepo potovanje, ki mu zaenkrat ni videti konca.” pravi Tomaž.

Videospot: ZAKAJ?
Glede na to, da album v besedilih resonira z vsakodnevnimi tegobami družbe in jim nastavlja ogledalo, se za skladbo, ki bo pospremila izid prvenca spodobi že skoraj malo hektičen tempo in neizpodbitna resnica v besedilu. Videospot je nastal pod okriljem produkcije Super Lunar, pod taktirko Simona Fugine.

Več novic