Videospot za skladbo ZAKAJ? in prvenec MEDZVEZDJE

Toma┼ż ┼átular, ki je po desetletju ustvarjanja z zasedbo The Tide za─Źel novo ustvarjalno ero Bordo, je pred tremi leti s singlom Odple┼íiva napovedal slovensko liriko in radijsko mamljive songe. Vse do danes je v javnost poslal pet singlov, in sicer je za─Źetnemu Odple┼íiva sledila skladba Predale─Ź za nas, nato pa ┼íe Osamljen in bos s Tino Marin┼íek. Za─Źetne korake je Toma┼ż prehodil v spremstvu Janeza ┼átera, pesmi Zvezde v mlaju in Lai Lai svet pa sta prinesli sodelovanje z vizualno umetnico Maru┼ío ┼átibelj. S producentom Petrom Penkom sta korak za korakom ustvarila osem songov, ki se bodo 4. decembra, z uradnim izidom povezali v album Medzvezdje.

ÔÇťTo ni konceptualni album. Je prerez triletnega ustvarjanja, skupek singlov z dru┼żbeno kriti─Źnim nastavkom, ki se zdru┼żijo v medzvezdje vseh sodelujo─Źih na albumu. Izredno lepo potovanje, ki mu zaenkrat ni videti konca.ÔÇŁ pravi Toma┼ż.

Videospot: ZAKAJ?
Glede na to, da album v besedilih resonira z vsakodnevnimi tegobami dru┼żbe in jim nastavlja ogledalo, se za skladbo, ki bo pospremila izid prvenca spodobi ┼że skoraj malo hekti─Źen tempo in neizpodbitna resnica v besedilu. Videospot je nastal pod okriljem produkcije Super Lunar, pod taktirko Simona Fugine.

You may also like