VIBE Comeback

VIBE Comeback w/ Kolter (ex DJOKO), Locklead [Live!] & friends 20. 5. 2023 – Cvetličarna, Ljubljana

Kolter (ex Djoko)

Kolter iz Kölna nadaljuje z izdajanjem svoje glasbe in nastopi po vsem svetu. Kot vsestranski umetnik ustvarja različne vrste house glasbe in je ustanovitelj založbe HOOVE. Njegove produkcije so izdane na nekaterih najbolj iskanih založbah v igri. Jeseni 2022 bo izdal prvenec LP na založbi Berg Audio, ki bo zaključek njegove serije “Endless Explorations”. Leta 2023 bo ustanovil drugo založbo, Koltrax, ki se bo osredotočila na izdajanje njegovih najbolj zahtevanih produkcij. Kolter ima talent za DJ nastope

Locklead

DJ Locklead je nizozemski producent in DJ, ki je v elektronski glasbi prisoten že več kot desetletje. Njegov prepoznavni zvok, ki se giblje od dubovskih in techno elementov do housa, je osvojil srca številnih oboževalcev po vsem svetu. Leta 2014 je Locklead izdal svoj prvi EP na založbi Clone Basement Series in se kmalu uveljavil kot eden vodilnih umetnikov založbe. Poleg tega je svoje izdaje objavljal tudi na drugih priznanih založbah, kot so Mörk, Unknown to the Unknown, in ločno. Njegov nastop je znan po tem, da združuje različne zvrsti in stile v popolno zaporedje, ki navduši vsako publiko. DJ Locklead je priznan po svoji strastni predanosti do glasbe in edinstveni sposobnosti, da z energijo napolni vsako prizorišče, na katerem se pojavi.

Alex Ranerro

Alex Ranerro je slovenski DJ/producent in soustanovitelj revije in platforme za elektronsko glasbo SolvdMag. Njegova glasbena produkcija se ne omejuje na en žanr, saj se je navdihoval z različnimi glasbenimi zvrstmi od hip-hopa do elektronske glasbe. Njegove skladbe izdajajo založbe kot so PIV, MadTech, Talman Records, HouseOnWax, MyHouseYourHouse, Bondage Music, Sintope in druge. Njegovo glasbo podpirajo številni priznani umetniki kot so Janeret, Burnski, NTFO, Andrey Pushkarev, Archie Hamilton, Cinthie, Chris Stussy, Mihai Popoviciu in Steve Bug. Alexa lahko spremljate na njegovi glasbeni poti, ki je vedno groovy in polna čustev.

Teo

Matej Učakar, znan tudi kot Teo, je slovenski DJ, ki se je prvič predstavil kot Drum’n’Bass umetnik, kjer je deset let nastopal kot del dua Dirtyspeakerz. Radovednost in nenehna želja po odkrivanju nove glasbe sta rodili njegovo novo ime, kjer raziskuje različne dele elektronske glasbe – od globljih razpoloženj do minimalizma in house ritmov. Leta 2019 se je pridružil ekipi SOLVD mag in začel z rezidenco v slavnem slovenskem klubu K4. S mesečnimi nastopi z ekipo SOLVD je delil oder z različnimi mednarodnimi DJ-i, kot so Michael James, Varhat, Sanja, Sweely, Ian F in drugi. Poleg rezidence v Klubu K4 je nastopal tudi na Kurzschlussu, festivalu Butik in številnih zasebnih zabavah. Nedavno je začel projekt imenovan AR:TE, kjer je združil moči z Alexom Ranerro, predstavljata vse oblike podzemnih ritmov s prihajajočimi produkcijami.

Kris J Kris J je DJ iz Ljubljane. Njegova ljubezen do glasbe se je kazala že od malih nog, skozi leta je igral kitaro, pel in pisal pesmi. V srednji šoli se je srečal z elektronsko glasbo, v katero se je v trenutku zaljubil. Njegova DJ kariera se je začela z manjšimi nastopi, vendar je kmalu začel nastopati na vse večjih prizoriščih.
Prav tako je sodeloval v Zrćah na vseh večjih elektronskih festivalih. Tam je spoznal imena, kot so Marco Carola, Solardo, Patrick Topping, Sam Divine, Pan-Pot in mnoge druge. To je nanj vplivalo v veliki meri in njegova ljubezen do tech housa in housa ter techna je postala samo še večja.
Prvi večji korak k DJ karieri, je bil nastop na dveh boat partyjih v Budimpešti za Erasmus Nation. Zatem je prav tako nastopal v Franciji na smučarskem festivalu, vrtel v klubu Kalypso na plaži v Zrćah, nato pa tudi postal resident SISA dogodkov v najbolj znanem in najstarejšem underground klubu v Ljubljani, K4. V tem času je oder delil z imeni, kot so Mike Vale, Paolo Barbato, Stanny Abram, Petard Dundov, Urban Pfeifer in mnogimi drugimi.
Prav tako je nastopal v klubu Kalypso na plaži v Zrćah.

Vstopnice: https://bit.ly/3MhywV1
FB event: https://bit.ly/44R1odY

Več novic