VESELIČKA pri vas doma

VESELIČKA pri vas doma z Natalijo Verboten, Dejanom Dogaja, Boštjanom Konečnikom in drugimi še skritimi gosti!

V družbi T2 v soboto 5. junija ob 19.30 zopet pripravljamo spletni koncert za popestritev večerov, ki jih preživljate s svojimi najdražjimi. Tokrat boste veselico v krogu najbližjih lahko pripravili kar sami: mi smo že poskrbeli za  jedačo in dobro glasbo!

Dokler bodo za cel večer zabave v živo na malih ekranih poskrbeli Natalija Verboten, Dejan Dogaja, Boštjan Konečnik, skupina Booom! in še nekatera druga velika imena, ki pa zaenkrat ostajajo skrivnost, pripravljamo še nekaj drugega, kar bo prava pika na i …
Veselička je tako več kot samo koncert. Je pravo doživetje. Da bo dan koncerta res tak, kot mora biti, že pred koncertom pripravljamo nekaj posebnega. Uvertura v večer, poln dobre glasbe, naj se začne s popoldanskim piknikom, ki ustvari tisto pravo domačo vzdušje. V sodelovanju z Žanom Milosavljevićem v projektu Master burger pripravljamo program namigov o pripravi burgerja doma.

Popoldan za dobro voljo poskrbi odlična hrana na domačem pikniku, zvečer pa za stopnjevanje atmosfere poskrbi šopek glasbenikov: vsak izmed njih na svoj način poskrbi, da nas dvigne na noge, hkrati pa celoten program odlično povežejo v celoto. Kakorkoli, zagotovo vam na obraze pričarajo nasmeh, v vaše domove pa popeljejo veselje, sprostitev in obilo zabave ob dobri glasbi. 

Naj bo večer v celoti tak, kot mora biti. Mi mu pravimo kar Veselička, ker odlično povzame čar večera, ki ga želimo pripeljati v vaše domove: naj bo poln hudomušnosti in veselja. Vsi, ki vas bodo 5. junija zabavali, se bodo potrudili, da bo imel večer dušo prave domače veselice.

Nakup vstopnic za spletno veseličko je mogoče povsem enostavno opraviti kar na T-2 televiziji. Cena vstopnice za naročnike T2 je 11,99 € z DDV. V meniju TV vmesnika poiščite razdelek za naročilo dodatnih TV paketov, kjer boste našli tudi možnost nakupa vstopnice. Hitrejši nakup je možen tudi preko domačega zaslona – uporabite zeleni gumb na vašim daljinskem upravljalniku.

Veselička tudi za tiste, ki niso naročniki T-2

Zaradi velikega zanimanja za ogled naše spletne Veseličke smo se odločili, da bomo ogled koncerta v živo omogočili tudi tistim, ki še niste T-2 naročniki. Koncert boste lahko spremljali prek samostojne storitve T-2 TV, nakup kart, katerih cena za nenaročnike je 15.99 € z DDV, pa je že mogoč na spletni strani https://tv.t-2.net/

Za več podrobnosti obiščite uradno spletno stran Veseličke: https://veselicka.si/
FB: https://www.facebook.com/veselicka.si

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/845039339441458?ref=newsfeed

Vstopnice T2 naročniki: https://veselicka.si/product/vstopnica/

Vstopnice: https://veselicka.si/product/vstopnica/

Ste že obkrožili soboto 5. 6. na koledarju?

Najboljše, da si rezervirate kar cel popoldan: koncert je sicer ob 19.30, vendar ne pozabite, da lahko pred njim v družbi Žana Milosavljevića doma pripravite burger piknik in se pripravite na zabavo, kot se šika!

Se vidimo kmalu!

Več novic