VELIKI KONCERT – ŽELJKO JOKSIMOVIĆ – 9. MAJA 2019 – ARENA STOŽICE, LJUBLJANA

Po dobrih treh letih se v našo največjo dvorano vrača priljubljeni pevec iz Beograda, Željko Joksimović. Nedavno napovedan koncert v Areni Zagreb, 15. februarja 2019 je že razprodan, zaradi odličnega odziva javnosti je najavljen še en koncertni datum nastopa srbskega zvezdnika v največji dvorani v Zagrebu -16. februar 2019.

Hiti Menjaj pesmu, Milimetar, Zvezda, Nije ljubav Stvar ter ostale skladbe iz njegovega opusa vedno znova potrjujejo, da je Joksimović veliki glasbeni genij. Njegove skladbe imajo na YouTubu po več milijonov ogledov, rekorder med njimi je Milimetar z rekordnimi 52 milijoni ogledov. Joksimović igra neverjetnih 11 instrumentov, prvi veliki uspeh pa je pri rosnih 12. letih dosegel v Parizu, kjer je zmagal na tekmovanju Prva harmonika Evrope.

Leta 2004 je zastopal Srbijo na Eurosongu in dosegel odlično drugo mesto. Tri leta kasneje je za sarajevsko skupino Hari Mata Hari napisal pesem, ki je ponovno dosegla veliki uspeh s tretjim mestom.’Vsekakor mi je Eurosong pomagal pri moji karieri, poznajo me ljudje tudi izven meja. Veselim se koncertov v Grčiji, tam imam kar nekaj nastopov, ki me izpolnjujejo, v zadnjem času sem se celo naučil njihovega jezika.’ – Željko Joksimović. Poleg maternega in grškega jezika Željko tekoče govori še angleški, ruski, poljski in francoski jezik. Poleg tega, da piše glasbo za filme in ljubezenske pesmi je napisal tudi glasbo za uvodno špico v oddaji, ki jo vodi njegova soproga Jovanka Joksimović.

Vstopnice za koncert Željka Joksimovića v prodaji: https://bit.ly/2T0z7MG na vseh prodajnih mestih v Eventimovi mreži ter na Petrol BS.

Na voljo omejen kontingent cenejših early bird vstopnic.
V parterju omejen prostor za Fan pit.

VSTOPNICE : Mreža Eventim in Petrol BS

FB Dogodek: https://www.facebook.com/events/812648612416934/

Vstopnice: https://bit.ly/2T0z7MG

Več novic