Veliki koncert pod zvezdami

SEVERINA & SAŠA MATIĆ – 24. 06. 20222 – VISTA PARK Velenje

Na nov prireditveni prostor, Vista park z razgledom v Velenju, ob koncu junija, 24. 6. 2022, prihajata dva vrhunska izvajalca, Severina in Saša Matić. Odvil se bo veliki koncert pod zvezdami ob čudovitem okolju ob Velenjskem jezeru.

EUTERPE EVENTS, ki kot eden največjih organizatorjev koncertov v Sloveniji vedno obljublja EKSTAZO zabave, bo na novem prireditvenem prostoru poskrbel za noro doživetje, ki ga bo poleg glasbenega programa vrhunskih izvajalcev dopolnjeval show s plesalkami. Dogodek bodo dopolnile hostese in barmani, ki bodo celotno doživetje še dodatno izboljšali.

Veliki koncert bo prav tako mogoče obiskati na VIP ložah, kjer bodo gostje lahko izbirali med različnimi VIP paketi – SILVER, GOLD in DIAMOND. Prav tako pa bo za največje oboževalce izvajalcev omogočen nakup FAN PIT vstopnic, ki so neposredno pred odrom. Izvajalca, ki se nam bosta pridružila sta velika Severina Vučković in Saša Matić.

Severina Vučković (rojena 21. aprila 1972), bolj znana  kot Severina, je hrvaška kantavtorica in igralka. Leta 2006 jo je hrvaški tednik Nacional uvrstil med 100 najvplivnejših Hrvatov in jo označil za eno najbolj slavnih oseb na Hrvaškem. Zastopala je Hrvaško na tekmovanju za pesem Evrovizije 2006 v Atenah v Grčiji s pesmijo Moja štikla in končala na 12. mestu. Dobila je nagrado Zlatna ptica za najbolj prodajanega umetnika desetletja na Hrvaškem. Leta 2015 je bila najbolj googlana oseba na Hrvaškem in v Sloveniji.

Njene najbolj poznane pesmi so: Uno Momento, Dobrodošao u klub, Dalmatinka, Gardelin, Halo, Rođeno moje, Italiana, Otrove, Tarapana, Brad Pitt.

Prelep vokal Aleksandra Saše Matića velja za enega izmed najlepših na Balkanu. Ko nadarjenega dečka, katerega duša ljubi vse – od rock do folk glasbe – posadiš za klavir in ga vpišeš v glasbeno šolo, dobiš eno od največjih zvezd Balkana, pravijo poznavalci. Danes se milijoni njegovih fanov klanjajo njegovi babici, ki mu je kupila prvo harmoniko, s katero je Saša prvič spoznal, kako postaneš KRALJ MERAKA. ”Niti ću biti klasični narodnjak, niti klasični zabavnjak. Biću vanklasični Saša Matić!”

Njegov uspeh beležijo najbolj poslušani mega hiti, dueti in sodelovanja z zvezdami, med katerimi so tudi Severina, Rada Manojlović, Jelena Karleuša, Ministarke, Aleksandra Prijović in estradni velikani Šaban Šaulić, Šerif Konjević, Aca Lukas, Mile Kitić in še mnogi drugi. Njegove najbolj poznane pesmi so: Ko si Ti, Ti i ja, Da je mene ona volela, Mesaj mala, Kralj izgubljenih stvari, Ko te ljubi ovih dana.

Zagotovo bosta publiko navdušila z duetom, kjer bosta skupaj zapela pesem z naslovom More Tuge.

Prodaja vstopnic:

Prodajna mesta Eventim, bencinski servisi Petrol in poslovalnice Pošte Slovenije, Big Bang, Trafike 3DVA, Kompas.

Vstopnice: https://bit.ly/3rG2c3c

Rezervacija VIP miz: euterpe.info@gmail.com

Več novic