ODPOVEDANO! Hala Tivoli – The Original Blues Brothers Band! 26.4.2017

POMEMBNO OBVESTILO:

Obveščamo vas o odpovedi koncerta The Original Blues Brothers Band napovedanega za 26. April 2017 v Hali Tivoli zaradi višje sile, ker je bila evropska turneja skupine prestavljena s strani izvajalca. Kljub velikemu zanimanju je žal prišlo do odpovedi celotne evropske turneje The Original Blues Brothers Band. Koncertni datum bomo poskušali nadomestiti, v primeru novega datuma koncerta vas bomo obvestili. Vsem, ki ste vstopnico kupili, se iskreno opravičujemo. Denar od kupljenih vstopnic bo povrnjen na prodajnem mestu, kjer ste vstopnico kupili. Za več informacij se obrnite na: info@eventim.si

Hvala za vaše razumevanje!

– – – – –

TheOriginalBluesBrothers-Hala-Tivoli-Ljubljana-GIG2

PRIPRAVITE KLOBUKE IN SONČNA OČALA ZA BLUES SPEKTAKEL LETOŠNJE POMLADI

“THE ORIGINAL” BLUES BROTHERS BAND – ”We’re on a mission from God!” – The Blues Brothers
Legendarna blues zasedba, ki ustvari nepozabno atmosfero! Za pravi blues nosimo sončna očala tudi ponoči!

Sreda, 26. april 2017, HALA TIVOLI – LJUBLJANA
Začetek prodaje vstopnic v petek, 20. januarja ob 10.00 na prodajnih mestih Eventim (tudi prek spletne strani www.eventim.si ) – https://goo.gl/WTYN7G

Glasbena senzacija The Original Blues Brothers Band bo 26. aprila 2017 nastopila v Hali Tivoli. Blues glasbeni spektakel, z najbolj uveljavljenimi blues glasbeniki na svetu, spomladi prihaja v Ljubljano in bo prav gotovo enkraten koncert, ki bo obiskovalce od prve pa do zadnje zaigrane note, z neverjetno energijo nastopajočih, obdržal v glasbenem transu skozi celoten nastop. Izkušena zasedba, ki redno nastopa na velikih svetovnih odrih, slovi po izjemnih nastopih, ki vedno znova ustvarijo nepozabno atmosfero in v glasbeno zgodbo vključijo tudi svoje občinstvo. Neminljivi hiti kot so “Soul Man”, “Sweet home Chicago”, “Jailhouse rock”, “Do you love me” in mnogi drugi v izvedbi The Original Blues Brothers Band, bodo zagotovo zadovoljili vse glasbene navdušence in ljubitelje večne blues glasbe.

V Ljubljano prihaja blues glasbena senzacija

The Original Blues Brothers Band sestavljajo uveljavljeni, legendarni blues glasbeniki, ki ustvarijo pravo razgibano koncertno vzdušje in na noge redno spravijo občinstva v največjih svetovnih koncertnih dvoranah. Prvotne člane banda sta posebej izbrala igralca John Belushi in Dan Aykroyd, band pa je s filmskih platen in uspešnega filma ”The Blues Brothers” postal svetovna senzacija, ki vse od reorganizacije zasedbe leta 1988 redno nastopa na največjih svetovnih jazz in blues festivalih.

S filmskih platen v koncertne dvorane – The Original Blues Brothers Band

V Parizu so kar trikrat razprodali prestižno dvorano Olympia in nastopali na jazz in blues festivalih v Nimesu, Jazz festivalu v Montreaux-ju, North Sea Jazz Festivalu na Nizozemskem in Pistoia Blues Festivalu v Italiji. Skozi leta je zasedba izdala tudi več uspešnih albumov med katerimi najbolj izstopajo “Live in Montreux”, ki so ga v živo posneli na festivalu Montreaux, kjer so nastopali pred množico 60.000 gledalcev, “Red, White & Blues” z gostom Danom Aykroydom in zelo uspešen album “Blues Brothers 2000” na katerem so gostovale velike glasbene legende kot so: B.B. King, Eric Clapton, Steve Windwood, Aretha Franklin, James Brown in mnogi drugi.

Vstopnice: Začetek prodaje vstopnic v petek, 20. januarja ob 10.00 na prodajnih mestih Eventim (tudi prek spletne strani www.eventim.si )
Vstopnice na voljo na povezavi: https://goo.gl/WTYN7G

TheOriginalBluesBrothers-Hala-Tivoli-Ljubljana-GIG3

Več novic