V Halo Tivoli prihaja rock spektakel, posvečen edinstvenu Freddieju Mercuryju, frontmanu največjega kultnega rock banda Queen

“THE SHOW MUST GO ON” – NAJVEČJI SVETOVNI QUEEN SHOW – 3. april 2019, Hala Tivoli

The Bohemians (Rob Comber – vokal, klavir, akustična kitara, Christopher Gregory – kitara, Wayne Bourne – bobni, Kevin Goodwin – bas kitara) so se zbrali pred dvajsetimi leti z namenom poustvarjanja veličastnih Queen – od norih 70-ih preko magičnih 80-ih let prejšnjega stoletja. Sebi in svetu so želeli dokazati, kar jim je tudi vsakič uspelo, da so najbolj dinamična in najbolj razburljiva tribute skupina.

The Bohemians se lahko pohvalijo z nastopi v Združenem kraljestvu, Evropi in drugod po svetu; tako na festivalih, stadionih kot v koncertnih dvoranah. Večkrat so nastopili za Klub oboževalcev Queen, slišali in videli pa smo jih tudi pri nas.

Royal Symphony Orchestra je bil ustanovljen leta 2000 za produkcijo musicala Evita. Evito so po Evropi predstavljali še leta, kasneje pa so nastopali tudi v predstavah in muzikalih, kot so Jesus Christ Superstar, Musical Classics, Abba in Sinfonie in Fantom iz opere.

Vodja in ustanovitelj je svetovno priznan dirigent, skladatelj, aranžer Piotr Oleksiak. Piotr Oleksiak je zaključil glasbeno akademijo v Gdansku in Varšavi, latvijsko glasbeno akademijo v Rigi, svoj talent in znanje pa je izpopolnjeval v Avstriji, Nemčiji in na Nizozemskem. V preteklosti je že sodeloval z mnogimi svetovnimi opernimi hišami, filharmonijami in gledališči, dirigiral je mnogo koncertov, gledaliških predstav in musicalov (Evita, Jesus Christ Superstar, Scrooge, From the Life of Musical Tailors, Fantom iz opere, Fire of Dance, Musical Starlight, The Gypsy Byron, Netopir, Čarobna piščal, Lolanta, Evgenij Onjegin, Nacht der Operette, The Show Must Go On in mnogih drugih).

Ne zamudite edinstvenega koncerta THE SHOW MUST GO ON v Hali Tivoli, kjer bomo skupaj prisluhnili največjim rock klasikam vseh časov!

VSTOPNICE:
https://www.mladismo.si/vstopnice/zabava/the-show-must-go-on-najvecji-svetovni-queen-show

Več novic