V Halo Tivoli prihaja rock spektakel, posve─Źen edinstvenu Freddieju Mercuryju, frontmanu najve─Źjega kultnega rock banda Queen

“THE SHOW MUST GO ON” – NAJVE─îJI SVETOVNI QUEEN SHOW – 3. april 2019, Hala Tivoli

The Bohemians (Rob Comber ÔÇô vokal, klavir, akusti─Źna kitara, Christopher Gregory ÔÇô kitara, Wayne Bourne ÔÇô bobni, Kevin Goodwin ÔÇô bas kitara) so se zbrali pred dvajsetimi leti z namenom poustvarjanja veli─Źastnih Queen ÔÇô od norih 70-ih preko magi─Źnih 80-ih let prej┼ínjega stoletja. Sebi in svetu so ┼żeleli dokazati, kar jim je tudi vsaki─Ź uspelo, da so najbolj dinami─Źna in najbolj razburljiva tribute skupina.

The Bohemians se lahko pohvalijo z nastopi v Zdru┼żenem kraljestvu, Evropi in drugod po svetu; tako na festivalih, stadionih kot v koncertnih dvoranah. Ve─Źkrat so nastopili za Klub obo┼żevalcev Queen, sli┼íali in videli pa smo jih tudi pri nas.

Royal Symphony Orchestra je bil ustanovljen leta 2000 za produkcijo musicala Evita. Evito so po Evropi predstavljali še leta, kasneje pa so nastopali tudi v predstavah in muzikalih, kot so Jesus Christ Superstar, Musical Classics, Abba in Sinfonie in Fantom iz opere.

Vodja in ustanovitelj je svetovno priznan dirigent, skladatelj, aran┼żer Piotr Oleksiak. Piotr Oleksiak je zaklju─Źil glasbeno akademijo v Gdansku in Var┼íavi, latvijsko glasbeno akademijo v Rigi, svoj talent in znanje pa je izpopolnjeval v Avstriji, Nem─Źiji in na Nizozemskem. V preteklosti je ┼że sodeloval z mnogimi svetovnimi opernimi hi┼íami, filharmonijami in gledali┼í─Źi, dirigiral je mnogo koncertov, gledali┼íkih predstav in musicalov (Evita, Jesus Christ Superstar, Scrooge, From the Life of Musical Tailors, Fantom iz opere, Fire of Dance, Musical Starlight, The Gypsy Byron, Netopir, ─îarobna pi┼í─Źal, Lolanta, Evgenij Onjegin, Nacht der Operette, The Show Must Go On in mnogih drugih).

Ne zamudite edinstvenega koncerta THE SHOW MUST GO ON v Hali Tivoli, kjer bomo skupaj prisluhnili najve─Źjim rock klasikam vseh ─Źasov!

VSTOPNICE:
https://www.mladismo.si/vstopnice/zabava/the-show-must-go-on-najvecji-svetovni-queen-show

You may also like