Upanje za malo Anito – ┼íe zadnji v sklopu dobrodelnih koncertov bo 25.januarja

Na portalu Pro Music smo decembra objavili napoved za dobrodelne koncerte, zbiranje sredstev za drage terapije, ki jih potrebuje deklica s cerebralno paralizo. Veseli smo, da lahko zapi┼íemo uspe┼íno poro─Źilo, ki so nam ga posredovali podporniki akcije.

Adnan Buljuba┼íi─Ź (Prostovoljci MC Velenje),┬ápobudnik in organizator dobrodelnega projekta, je bil prijetno presene─Źen nad pozitivnim odzivom.

Nastopili so┬áNoctiferia, Inmate, Zmelkoow, Adi Smolar┬áin drugi. Za ekstra zabavo je poskrbela skupina Inmate, ki je na oder prinesla ┼íaljive napihljive lutke. Fantje so poskrbeli ┼íe za rojstnodnevno presene─Źenje za organizatorja.

Izkupi─Źek od vstopnic je presegel pri─Źakovanja, za kar se Dru┼ítvo Prostovoljcev MC Velenje iskreno zahvaljuje. Poleg tega lahko napovemo 25. januarja┬á ┼íe en dobrodelni koncert, zadnji v sklopu projekta zbiranja za Anito. Tako bo ekipa prostovoljcev, s pomo─Źjo nastopajo─Źih in obiskovalcev, uspela Aniti zagotoviti ┼żivljenjsko pomembne terapije. Mladi Aniti, prav tako pa njenim star┼íem, so se ulile solze sre─Źe in hvale┼żnosti. Dokaz, da se s sodelovanjem in z glasbo lahko naredi veliko dobrega.

AdnanInmate_fotoTilyenMucikMINIslika

FOTO: Tilyen Mucik

You may also like