Upanje za malo Anito – še zadnji v sklopu dobrodelnih koncertov bo 25.januarja

Na portalu Pro Music smo decembra objavili napoved za dobrodelne koncerte, zbiranje sredstev za drage terapije, ki jih potrebuje deklica s cerebralno paralizo. Veseli smo, da lahko zapišemo uspešno poročilo, ki so nam ga posredovali podporniki akcije.

Adnan Buljubašič (Prostovoljci MC Velenje), pobudnik in organizator dobrodelnega projekta, je bil prijetno presenečen nad pozitivnim odzivom.

Nastopili so Noctiferia, Inmate, Zmelkoow, Adi Smolar in drugi. Za ekstra zabavo je poskrbela skupina Inmate, ki je na oder prinesla šaljive napihljive lutke. Fantje so poskrbeli še za rojstnodnevno presenečenje za organizatorja.

Izkupiček od vstopnic je presegel pričakovanja, za kar se Društvo Prostovoljcev MC Velenje iskreno zahvaljuje. Poleg tega lahko napovemo 25. januarja  še en dobrodelni koncert, zadnji v sklopu projekta zbiranja za Anito. Tako bo ekipa prostovoljcev, s pomočjo nastopajočih in obiskovalcev, uspela Aniti zagotoviti življenjsko pomembne terapije. Mladi Aniti, prav tako pa njenim staršem, so se ulile solze sreče in hvaležnosti. Dokaz, da se s sodelovanjem in z glasbo lahko naredi veliko dobrega.

AdnanInmate_fotoTilyenMucikMINIslika

FOTO: Tilyen Mucik

Več novic