TINA TURNER – Simply The Best Tribute v Ljubljani

Iz Velike Britanije v Slovenijo prihaja TINA TURNER- Simply The Best Tribute, ki bo v ljubljanski HALI TIVOLI  v Nedeljo, 12. marca 2023 ob 19h.

Slovensko občinstvo, bo po nekaj letih spet deležno več kot dveurne ekstaz uspešnic  TINE TURNER, le da tokrat v večji dvorani, v ljubljanski Hali Tivoli, ki se bo tresla kot že dolgo ne, v slogu legendarne Tine, z njenimi največjimi uspešnicami, kot so: Proud Mary, Simply The Best, What’s Love Got To Do With It, Steamy Windows, Private Dancer, We Don’t Need Another Hero, River Deep Mountain High, Missing You, Nutbush City, …in številnimi drugimi uspešnicami. Občutek boste imeli,  kot da pred vami nastopa ena in edina Tina Turner.

Pred  skoraj 40. leti je v tej legendarni ljubljanski dvorani nastopila ena največjih rokovskih ikon vseh časov, ena in edina Tina Turner.

Tokrat pa nas bo v čase kraljice Tine Turner vrnila britanska pevka Kinisha, ki je pred nekaj leti na popolnoma razprodanem ljubljanskem Gospodarskem razstavišču v »ekstazo« spravila večtisočglavo množico.

Na las podobna kraljici pop rocka Tini Turner, s svojim pristno energičnim in vrhunskim zvokom, spremljevalno skupino vrhunskih britanskih glasbenikov, ter dovršenim nastopom,  predstavlja izjemen poklon divi, ki je zaznamovala svetovno glasbeno industrijo z nepozabnimi uspešnicami in neprimerljivim energičnim nastopom. To potrjujejo številne pozitivne  kritike številnih angleških in drugih svetovnih medijev.

Repertoar TINE TURNER vsebuje tudi številne ljubezenske uspešnice, zato ne gre prezreti, da bo koncert v času DNEVA ŽENA , zato je to še posebna priložnost, da svojemu najdražjemu partnerju podarite nepozaben večer v družbi »Tine Turner«

Zagotovite si cenejše vstopnice v predprodaji po občutno nižjih cenah. Na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih in Petrolih.

NAKUP VSTOPNIC: https://www.eventim.si/si/vstopnice/tina-turner-simply-the-best-tribute-ljubljana-dvorana-tivoli-601164/event.html

Več novic