Ti si edina – Andrej Pirjevec

Andrej Pirjevec predstavlja novi single – Ti si edina. Živahno poletno obarvano pesem je Andrej posvetil svoji ženi in hkrati vsem ženskam za katere njihovi moški mislijo, da so edine. V novem singlu se prepletajo zvoki basa in saksofona, ki vabijo v tople poletne dni. Andrej je besedilo in glasbo napisal sam, k sodelovanju pa povabil saksofonista Erika Krambergerja. Pesem, ki govori o tem, da lahko resnično razumevanje najdemo le pri ljubljeni osebi, bo to poletje dobila tudi videopodobo.

izdaja nove avtorske zgoščenke ter vodi svojo zasedbo Andrej Pirjevec – AP Group, ki jo je ustanovil leta 2012. Zadnji album My world is yours, je Andrej izdal leta 2015. Album predstavlja Andrejevo osebno glasbeno pot in razvoj, saj se skozi celoten album spreminjajo tudi glasbeni stili in vplivi, ki so ga zaznamovali skozi njegovo glasbeno kariero. To poletje Andrej že načrtuje predstavitev spremljajočega videospota za novi single Ti si edina, v načrtu pa ima še kakšno presenečenje.

Skladba Ti si edina vas bo popeljala v tople junijske poletne dni!

Podatki o skladbi »Ti si edina«:
Glasba, Besedilo, Aranžma – Andrej Pirjevec / Bobni, bas, električne kitare, akustične kitare, glavni vokal in back vokali – Andrej Pirjevec / Saksofon – Erik Kramberger / Mix in Produkcija – Andrej Pirjevec / Mastering – Primož Grašič / Posneto v AP STUDIO Sežana; Kras, 2017.

WEB: www.apmusicart.com
FB: https://www.facebook.com/AndrejPirjevecArtist
YT: www.youtube.com/user/aandrayp

Več novic