The secret of success – Skrivnost uspeha z MARIE DIAMOND, Hala Tivoli, 16. 11. 2019

V Slovenijo na motivacijski dogodek tega desetletja prihaja Marie Diamond, edina evropska motivacijska zvezda, ki je sodelovala pri nastajanju svetovno znane prodajne uspešnice The Secret – Rhonda Byrne.

Prepričala in navdihnila je že številne poslušalce v več kot 100 državah. Marie združuje svoje globoko intuitivno znanje o energiji in zakonu privlačnosti. S svojimi obsežnimi študijami kvantne fizike, meditacije in feng shui-ja vam bo pokazala kako izboljšati svoj uspeh, urediti finančne razmere in odnose med ljudmi ter vas hkrati motivirala na poti do uspeha. Je ustanoviteljica Sveta za transformacijsko vodenje in Združenja transformacijskih voditeljev Evrope in skozi oblikovanje svoje kariere je sodelovala z raznimi znanimi osebnostmi, kot so Rhonda Byrne, Vishen Lakhiani, Bob Proctor, Jim Kwik in še mnogimi drugimi.

Marie Diamond ima svetovno prepoznaven ugled na področju uspeha, zdravja, človeških odnosov ter duhovne modrosti. Doslej je pomagala številnim voditeljem in organizacijam po vsem svetu: v Belgiji, Rusiji, na Islandiji, v ZDA, Kanadi in Mehiki. Zagotavlja celovite nasvete in rešitve, ki temeljijo na njenem strokovnem znanju in izkušnjah.

Na tisoče uspešnih podjetnikov, podjetij in korporacij se dnevno obrne po edinstvene nasvete k Marie Diamond, ki priporoča ukrepe in usmerja podjetja tako na področju trženja kot pri drugih poslovnih odločitvah in tudi pri finančnih transakcijah.

Ponuja se vam edinstvena priložnost, da iz prve roke spoznate THE SECRET – skrivnost uspeha, ki temelji na knjigi »The Secret«. Razkrita vam bo SKRIVNOST, ki vas bo vodila in usmerjala k obilju in uspehu, tako na osebni kot na poslovni poti.

Marie Diamond bo na motivacijskem dogodku stoletja v Hali Tivoli razkrila naslednje skrivnosti:

  • skrivnost njene osebne življenjske zgodbe o uspehu,
  • skrivnost zakona privlačnosti,
  • kako v svoje življenje priklicati uspeh in denar po enostavnejši poti,
  • o poti do uspeha s pomočjo hvaležnosti in odpuščanja,
  • kako postati gospodar svojega življenja.

Med drugimi je avtorica naslednjih svetovno znanih uspešnic:

  • The Energy Number Book
  • Law Attraction
  • Transform Your Life

AKCIJA PRODAJE KART KUPIŠ 1 DOBIŠ 2

Za akcijo smo se odločili, da bi dogodek približali čim večjemu številu ljudi. Znanje, ki ga predaja Marie Diamond doslej ni bilo dostopno širši publiki, s tem dogodkom pa bi ga radi približali čim večjemu številu ljudi. Na cilj je namreč omogočiti prav vsakemu, da bi zaživel polno, uspešno in srečno življenje, saj ne želimo, da bi bil ta privilegij dostopen le majhnemu številu ljudi.

Če si želiš sprememb, izboljšav ali pa uspešnejšega življenja, potem je ta dogodek namenjen tudi tebi.Ker pa verjamemo, da si želiš s seboj pripeljati še nekoga, ti ob nakupu tvoje vstopnice podarjamo eno vstopnico POVSEM BREZPLAČNO.

Ne zamudi ekskluzivne priložnosti, ki ti lahko spremeni življenje!
Kaj o Marie pravijo Hollywoodske zvezde !

STEVEN SPIELBERG: „ Upoštevanje zakonitosti feng shui-ja, ki mi jih je predstavila Marie, je imelo velik vpliv na moj dom, družino in uspeh. Znanje, ki mi ga je predala, je zato neprecenljive vrednosti.“

RHONDA BYRNE: „V svojem življenju sem imela priložnost izkusiti moč modrosti in tehnik, ki jih uči Marie. Vse kar lahko rečem je: Hvala Marie!“
MICK JAGGER: „Marie je res nekaj posebnega. Pomagala mi je na več kot enem področju in stvari, ki me jih je naučila, so mi za vedno spremenile pogled na svet.“

PROGRAM

HALA TIVOLI – LJUBLJANA, 16. november 2019
12:00 – Dvorana se odpre
12:00 – 14.00 – Prevzem slušalk na vhodu
14:00 – Začetek dogodka
Pomembno: vstop v dvorano bo omogočen od 12:00, po 14:00 vstop v dvorano zaradi nemotenega poteka dogodka ne bo več mogoč.
14:00 – 14.00 – Slovenski motivator (dr. Aleksander Šinigoj)
14:00 – 17:00 – Marie Diamond (1. del)
Mariejina življenjska zgodba o uspehu
Kako v svoje življenje priklicati denar in postati magnet zanj
Skrivnosti zakona privlačnosti + njegova uporaba
17:00 – 17:30 – Čas za druženje
17:30 – 19:30 – Marie Diamond (2. del)
Kako postati gospodar svojega življenja
Kako se soočiti s svojo notranjostjo in gojiti občutke hvaležnosti in odpuščanja
Kaj je feng shui in kako vam lahko v življenju pomaga
19:30 – 20:30 – Podpisovanje knjig in možnost fotografiranja z Marie Diamond
12:00 – 20:30 – Prodaja knjig avtorice Marie Diamond
Veselimo se srečanja na dogodku, dobrodošli!

Prodaja vstopnic: https://www.eventim.si/si/izvajalec/the-secret-of-success–skrivnost-uspeha-2018/profile.ht

Več novic