The secret of success – Skrivnost uspeha z MARIE DIAMOND, Hala Tivoli, 16. 11. 2019

V Slovenijo na motivacijski dogodek tega desetletja prihaja Marie Diamond, edina evropska motivacijska zvezda, ki je sodelovala pri nastajanju svetovno znane prodajne uspe┼ínice The Secret ÔÇô Rhonda Byrne.

Prepri─Źala in navdihnila je ┼że ┼ítevilne poslu┼íalce v ve─Ź kot 100 dr┼żavah. Marie zdru┼żuje svoje globoko intuitivno znanje o energiji in zakonu privla─Źnosti. S svojimi obse┼żnimi ┼ítudijami kvantne fizike, meditacije in feng shui-ja vam bo pokazala kako izbolj┼íati svoj uspeh, urediti finan─Źne razmere in odnose med ljudmi ter vas hkrati motivirala na poti do uspeha. Je ustanoviteljica Sveta za transformacijsko vodenje in Zdru┼żenja transformacijskih voditeljev Evrope in skozi oblikovanje svoje kariere je sodelovala z raznimi znanimi osebnostmi, kot so Rhonda Byrne, Vishen Lakhiani, Bob Proctor, Jim Kwik in ┼íe mnogimi drugimi.

Marie Diamond ima svetovno prepoznaven ugled na podro─Źju uspeha, zdravja, ─Źlove┼íkih odnosov ter duhovne modrosti. Doslej je pomagala ┼ítevilnim voditeljem in organizacijam po vsem svetu: v Belgiji, Rusiji, na Islandiji, v ZDA, Kanadi in Mehiki. Zagotavlja celovite nasvete in re┼íitve, ki temeljijo na njenem strokovnem znanju in izku┼ínjah.

Na tiso─Źe uspe┼ínih podjetnikov, podjetij in korporacij se dnevno obrne po edinstvene nasvete k Marie Diamond, ki priporo─Źa ukrepe in usmerja podjetja tako na podro─Źju tr┼żenja kot pri drugih poslovnih odlo─Źitvah in tudi pri finan─Źnih transakcijah.

Ponuja se vam edinstvena prilo┼żnost, da iz prve roke spoznate THE SECRET – skrivnost uspeha, ki temelji na knjigi ┬╗The Secret┬ź. Razkrita vam bo SKRIVNOST, ki vas bo vodila in usmerjala k obilju in uspehu, tako na osebni kot na poslovni poti.

Marie Diamond bo na motivacijskem dogodku stoletja v Hali Tivoli razkrila naslednje skrivnosti:

  • skrivnost njene osebne ┼żivljenjske zgodbe o uspehu,
  • skrivnost zakona privla─Źnosti,
  • kako v svoje ┼żivljenje priklicati uspeh in denar po enostavnej┼íi poti,
  • o poti do uspeha s pomo─Źjo hvale┼żnosti in odpu┼í─Źanja,
  • kako postati gospodar svojega ┼żivljenja.

Med drugimi je avtorica naslednjih svetovno znanih uspešnic:

  • The Energy Number Book
  • Law Attraction
  • Transform Your Life

AKCIJA PRODAJE KART KUPIŠ 1 DOBIŠ 2

Za akcijo smo se odlo─Źili, da bi dogodek pribli┼żali ─Źim ve─Źjemu ┼ítevilu ljudi. Znanje, ki ga predaja Marie Diamond doslej ni bilo dostopno ┼íir┼íi publiki, s tem dogodkom pa bi ga radi pribli┼żali ─Źim ve─Źjemu ┼ítevilu ljudi. Na cilj je namre─Ź omogo─Źiti prav vsakemu, da bi za┼żivel polno, uspe┼íno in sre─Źno ┼żivljenje, saj ne ┼żelimo, da bi bil ta privilegij dostopen le majhnemu ┼ítevilu ljudi.

─îe si ┼żeli┼í sprememb, izbolj┼íav ali pa uspe┼ínej┼íega ┼żivljenja, potem je ta dogodek namenjen tudi tebi.Ker pa verjamemo, da si ┼żeli┼í s seboj pripeljati ┼íe nekoga, ti ob nakupu tvoje vstopnice podarjamo eno vstopnico POVSEM BREZPLA─îNO.

Ne zamudi ekskluzivne prilo┼żnosti, ki ti lahko spremeni ┼żivljenje!
Kaj o Marie pravijo Hollywoodske zvezde !

STEVEN SPIELBERG: ÔÇ× Upo┼ítevanje zakonitosti feng shui-ja, ki mi jih je predstavila Marie, je imelo velik vpliv na moj dom, dru┼żino in uspeh. Znanje, ki mi ga je predala, je zato neprecenljive vrednosti.ÔÇť

RHONDA BYRNE: ÔÇ×V svojem ┼żivljenju sem imela prilo┼żnost izkusiti mo─Ź modrosti in tehnik, ki jih u─Źi Marie. Vse kar lahko re─Źem je: Hvala Marie!ÔÇť
MICK JAGGER: ÔÇ×Marie je res nekaj posebnega. Pomagala mi je na ve─Ź kot enem podro─Źju in stvari, ki me jih je nau─Źila, so mi za vedno spremenile pogled na svet.ÔÇť

PROGRAM

HALA TIVOLI ÔÇô LJUBLJANA, 16. november 2019
12:00 – Dvorana se odpre
12:00 – 14.00 – Prevzem slu┼íalk na vhodu
14:00 – Za─Źetek dogodka
Pomembno: vstop v dvorano bo omogo─Źen od 12:00, po 14:00 vstop v dvorano zaradi nemotenega poteka dogodka ne bo ve─Ź mogo─Ź.
14:00 – 14.00 – Slovenski motivator (dr. Aleksander ┼áinigoj)
14:00 – 17:00 – Marie Diamond (1. del)
Mariejina ┼żivljenjska zgodba o uspehu
Kako v svoje ┼żivljenje priklicati denar in postati magnet zanj
Skrivnosti zakona privla─Źnosti + njegova uporaba
17:00 – 17:30 – ─îas za dru┼żenje
17:30 – 19:30 – Marie Diamond (2. del)
Kako postati gospodar svojega ┼żivljenja
Kako se soo─Źiti s svojo notranjostjo in gojiti ob─Źutke hvale┼żnosti in odpu┼í─Źanja
Kaj je feng shui in kako vam lahko v ┼żivljenju pomaga
19:30 – 20:30 – Podpisovanje knjig in mo┼żnost fotografiranja z Marie Diamond
12:00 – 20:30 – Prodaja knjig avtorice Marie Diamond
Veselimo se sre─Źanja na dogodku, dobrodo┼íli!

Prodaja vstopnic: https://www.eventim.si/si/izvajalec/the-secret-of-success–skrivnost-uspeha-2018/profile.ht

You may also like