THE RED ARMY CHOIR, ORCHESTRA AND BALLET

EKSKLUZIVNI GLASBENO-PLESNI SPEKTAKEL LETA – VEČ KOT 150 PEVCEV, GLASBENIKOV IN PLESALCEV: THE RED ARMY CHOIR, ORCHESTRA AND BALLET

AgencijaGIG_Red-Army-Choir-press0

Posebni gostje:
TRŽAŠKI PARTIZANSKI PEVSKI ZBOR PINKO TOMAŽIČ,
OTO PESTNER IN LADO LESKOVAR

Petek, 25. september 2015 ob 20.00,
Dvorana Stožice, Ljubljana

EKSKLUZIVNI GLASBENO-PLESNI SPEKTAKEL LETA, VEČ KOT 150 PEVCEV, GLASBENIKOV IN PLESALCEV – THE RED ARMY CHOIR, ORCHESTRA AND BALLET S POSEBNIMI GOSTI: TRŽAŠKIM PARTIZANSKIM PEVSKIM ZBOROM PINKO TOMAŽIČ, OTOM PESTNERJEM IN LADOM LESKOVARJEM 25. 9. V DVORANI STOŽICE V LJUBLJANI! DANES OB 10.00 PRIČETEK PREDPRODAJE! NIŽJA CENA VSTOPNIC DO 10. 7. 2015, ŽE OD 19,90 EUR!

Prvič v zgodovini Slovenije, boste lahko videli in slišali nastop svetovno znanega ruskega orkestra, The Red Army Choir, Orchestra and Balet, v petek, 25. septembra 2015 ob 20.00 v ljubljanski dvorani Stožice. Da bo ta veličastni dogodek z več kot 150 pevci, glasbeniki in plesalci obarvan še v domače barve, bodo na njem nastopili vsem znani Tržaški partizanski pevski zbor Pinko Tomažič, Oto Pestner in Lado Leskovar, kot neprecenljivi gostje na tem spektaklu, ki mu ni enakega v svetu! Zbor Rdeče armade črpa svoj repertoar iz ruskih narodnih pesmi, ruskih patriotskih pesmi in klasične glasbe (Bizet, Wagner, Mozart, Michel Legrand, Francis Lai, …), pa tudi pop in rock uspešnic! Britanski časopis Daily Telegraph je zbor Rdeče armade označil za nepogrešljiv del ruske kulture in dragulj svetovne umetniške scene. Zbor je – med drugim – nastopil pred papežem Janezom Pavlom II v Rimu, nastopal je tudi na slovesnostih ob zaprisegi mnogih ruskih predsednikov, na otvoritveni slovesnosti olimpijskih iger v Moskvi leta 1980, na zimskih olimpijskih igrah v Sochiju leta 2014, v San Remu in še bi lahko naštevali. Zbor se vsako leto devetega maja udeleži parade, ko Rusija praznuje zmago v drugi svetovni vojni. Septembra in decembra 2012 je sodeloval v številnih tv oddajah in posnel 3 videospote (Ameno, Carmina Burana and Caruso) za projekt ‘Opéra Rouge’, ki je bil v Franciji nagrajen s tremi platinastimi ploščami. Ne zamudite nižjih cen vstopnic v posebni akciji – že od samo 19,90 EUR – do vključno 10. 7. 2015 na vseh prodajnih mestih Eventima in na njihovi spletni strani www.eventim.si! Predprodaja se prične v ponedeljek, 22. junija 2015 ob 10.00!

Novost: Po novem lahko vstopnice kupite tudi s pomočjo pametnih telefonov in tablic, eno od plačilnih sredstev pa je tudi Moneta.
Hkrati pa ponovno opozarjamo na spominske vstopnice s sliko nastopajočih, prvo tako v prodaji na Eventimu.

CENE VSTOPNIC V PREDPRODAJI

PARTER A: 39,90 EUR

PARTER B: 34,90 EUR

TRIBUNA 1: 31,90 EUR

TRIBUNA 2: 26,90 EUR

TRIBUNA 3: 23,90 EUR (do 10. 7. 2015 je cena teh vstopnic samo 19,90 EUR)

Na voljo so tudi spominske vstopnice s fotografijo in logom izvajalcev za vse kategorije vstopnic parterja in tribun.
Te vstopnice so dražje 2,00 EUR od klasične vstopnice.

Internetna prodaja: http://www.eventim.si/si/vstopnice/red-army-choir-orchestra-ballet-ljubljana-center-stozice-dvorana-401271/event.html

AgencijaGIG_Red-Army-Choir-press1

AgencijaGIG_Red-Army-Choir-press2

AgencijaGIG_Red-Army-Choir-press3

AgencijaGIG_Red-Army-Choir-press4

AgencijaGIG_Red-Army-Choir-press5

Več novic