TAKO TI JE, MALA – Stand-up muzikal – 5.4. Selnica ob Dravi in 6.4. Siti Teater

Tako ti je, mala je prvi slovenski ženski stand up muzikal. V njem boste izvedeli vse o drznih Zasavkah, samovšečnih Balkancih, neuspešnih ljubimcih in o Tanji Ribič. Do solz se boste masmejali njenim imitacijam in iskreni izpovedi, kako je biti poročen z Bosancem in ostati resen.

Predstava je značilna po hitrih transformacijah in duhovitih iskrenih izpovedih. Tanja spretno prepleta gledališče, glasbo in stand up. Je ena redkih igralk, ki nam v hipu lahko pričara paleto tako ekstremno različnih likov. Premore šalo na svoj račun in prav tako ni prizanesljiva do sonarodnjakov in južnih sosedov.

V tej predstavi lahko začutimo bogate izkušnje njene 30 letne kariere in drznost, kot si jo lahko privošči nekdo, ki je že toliko let uspešno aktiven na sceni. Gre za unikaten splet žanrov, ki je posledica delovanja in poznavanja na večih področjih. Na odru je z njo v vlogi zmedenega basista tudi vrhunski glasbenik Goran Rukavina, ki ga slovenska glasbena smetana pozna po jazz koncertih po vsej regiji. Je član spremljevalnih skupin mnogih legend kot je bil Oliver Dragojević, Gibonni, Sanja Doležal, obiskovalci kluba Slamič, pa so navdušeni tudi nad njegovim performansom, ki je vedno spontan, duhovit in neizmerno šarmanten.

Popularna Tanja Ribič je debitirala kot študentka 2. letnika AGRFT l 1989 v Slovenskem narodnem gledališču v Mariboru v velikem muzikalu z velikim orkestrom v glavni vlogi v predstavi Modri angel. Igrala je divo Marlene Detrich. In zdaj po natanko 30 ih letih se ponovno vrača v korzet in še marsikaj z glasbeno komedijo Tako ti je, mala.

Vstopnice:
https://www.hramkulture.si/hramkulture/novosti?tanja-ribi%C4%8D-v-avtorski-komediji:-tako-ti-je-mala-12-02-2019

https://www.sititeater.si/gostujoce-predstave/tako-ti-je-mala/

Več novic