TAKO TI JE, MALA – Stand-up muzikal, 31. avgust 2019, Ljubljanski grad

Tako ti je, mala je prvi slovenski ┼żenski stand up muzikal. V njem boste izvedeli vse o drznih Zasavkah, samov┼íe─Źnih Balkancih, neuspe┼ínih ljubimcih in o Tanji Ribi─Ź. Do solz se boste masmejali njenim imitacijam in iskreni izpovedi, kako je biti poro─Źen z Bosancem in ostati resen.

Predstava je zna─Źilna po hitrih transformacijah in duhovitih iskrenih izpovedih. Tanja spretno prepleta gledali┼í─Źe, glasbo in stand up. Je ena redkih igralk, ki nam v hipu lahko pri─Źara paleto tako ekstremno razli─Źnih likov. Premore ┼íalo na svoj ra─Źun in prav tako ni prizanesljiva do sonarodnjakov in ju┼żnih sosedov.

V tej predstavi lahko za─Źutimo bogate izku┼ínje njene 30 letne kariere in drznost, kot si jo lahko privo┼í─Źi nekdo, ki je ┼że toliko let uspe┼íno aktiven na sceni. Gre za unikaten splet ┼żanrov, ki je posledica  delovanja in poznavanja na ve─Źih podro─Źjih. 

Na odru je z njo v vlogi zmedenega basista tudi vrhunski glasbenik Goran Rukavina, ki ga slovenska glasbena smetana pozna po jazz koncertih po vsej regiji. Je ─Źlan spremljevalnih skupin mnogih legend kot je bil Oliver Dragojevi─ç, Gibonni, Sanja Dole┼żal, obiskovalci kluba Slami─Ź, pa so navdu┼íeni tudi nad njegovim performansom, ki je vedno spontan, duhovit in neizmerno ┼íarmanten. 

Popularna Tanja Ribi─Ź ┬áje debitirala┬á kot ┼ítudentka 2. letnika AGRFT l 1989 v Slovenskem narodnem gledali┼í─Źu v Mariboru v velikem muzikalu z velikim orkestrom v glavni vlogi v predstavi Modri angel. Igrala je divo Marlene Detrich. In zdaj po natanko 30 ih letih se ponovno vra─Źa v korzet in ┼íe marsikaj z glasbeno komedijo Tako ti je, mala.

Vstopnice: https://www.eventim.si/si/vstopnice/tako-ti-je-mala-ljubljana-ljubljanski-grad-1133080/performance.html

You may also like