TABU z albumom IZŠTEKANI

Album Tabu Iz┼ítekani je nastal 12. junija 2018 v istoimenski kultni oddaji Jureta Longyke na Valu 202. Od 4. septembra 2018 bo na voljo v vseh spletnih glasbenih trgovinah. Napovedujejo ga z akusti─Źno razli─Źico skladbe Dobra vila.

Vse se enkrat zgodi prvi─Ź. V─Źasih je treba ─Źakati. V─Źasih dolgo. A ko se zgodi, se zgodi tako, kot se mora. Ena najve─Źjih slovenskih rokovskih atrakcij, skupina TABU , je 12. junija 2018 v sklopu praznovanja dvajsetletnice prvi─Ź nastopila v oddaji Iz┼ítekani na Valu 202 . Navdu┼íila je z jagodnim izborom skladb iz vseh obdobij, intimnim vzdu┼íjem in z minimalisti─Źnimi, u┼żiva┼íkimi akusti─Źnimi aran┼żmaji.

ÔÇťNe ┼żelimo take akustike, da primemo v roke kitare in odigramo to, kar igramo ┼że dvajset let, enako. Skladbe smo res temeljito osve┼żili in silno u┼żivamo v igranju,ÔÇŁ je povedal basist in besedilopisec Iztok Melan┼íek. ÔÇťDo izraza pride vsebina skladb. Ljudje bolj prisluhnejo besedilom in ve─Źkrat se o njih pogovarjamo.ÔÇŁ ÔÇťVzdu┼íje je prazni─Źno in to se bo poznalo na koncertih,ÔÇŁ je dodala pevka Eva Beus. Bobnar Primo┼ż ┼átorman pa: ÔÇťKo zdaj poslu┼íam, si re─Źem: jebenti┼í smo to dobro naredili.ÔÇŁ

Iz posnetka nastopa v Izštekanih je nastal koncertni digitalni album, ki bo ugledal beli dan v torek 4. Septembra 2018. Na njem je kar sedemnajst skladb v ekskluzivni izštekani izvedbi.

Tabujevci s praznovanjem dvajsetletnice nadaljujejo, predvsem z ┼żivahno koncertno dejavnostjo. Val 202, s katerim so Tabu ┼że velikokrat zdru┼żili poti, najodmevneje z velikim koncertom in albumom Dan 202: Tabu in Simfoni─Źni orkester RTV Slovenija , in oddaja Iz┼ítekani jim ┼żelita: Hvala za ribe in ┼íe na mnoga leta!!!

https://zkpprodaja.si21.com/sl/Zabavna_glasba/TABU_IZSTEKANI/

TABU Dobra vila (v ┼żivo v Iz┼ítekanih):

You may also like