Svetovno znana vrhunska predstava kitajskih menihov iz znamenitega templja Shaolin prihaja v Slovenijo!

Zares dih jemajoča atrakcija z več kot 5 milijoni obiskovalcev v 6000 predstavah, ki širom sveta že več kot 20 let navdušuje širše občinstvo, bo v sklopu svetovne turneje na ogled tudi slovenskemu občinstvu v soboto, 31. marca 2018, ob 19. uri v ljubljanski Hali Tivoli.

Predstava je primerna za vse, tako družine z otroki, kot tudi tiste, ki se navdušujejo nad borilnimi veščinami, tai chijem, či gongom, energijo, samozdravljenjem, duhovnostjo in meditacijo. Dolgo časa ena najbolj varovanih in atraktivnih skrivnosti na svetu, misterioznost templja Shaolin, katerega je znameniti National Geographic označil kot vrhunec mojstrstva obvladovanja svojega telesa, duha, energije in borilnih veščin kung fuja, boste spoznali v izvrstni, skoraj dve uri trajajoči predstavi z vmesnim odmorom, v kateri nastopajo kitajski menihi, vodi pa jih 80-letni mojster templja. Predstavo sestavljajo vrhunske, resnično dih jemajoče telesne vaje, ki izgledajo že skoraj nadnaravno, a so popolnoma resnične. Tako boste med drugim videli prizore, kot so: razbijanje kamnitih plošč in železnih palic z glavo, lebdenje telesa na ostrih sulicah in žebljih, premikanje predmetov z lastno energijo, nastavljanje ostrih sulic na vrat, neverjetni met igle skozi stekleno ploščo, česa vsega je zmožno telo 80. letnega starostnika in 7. letnega otroka ter številne druge atrakcije.

V sinhroniziranem dokumentarnem filmu v sklopu predstave pa boste spoznali življenje v samostanu, kjer na tisoče učencev izpopolnjuje svoje znanje borilnih veščin, obvladovanje svojega telesa in duha, kjer živijo po strogih pravilih zen-budizma in svoje znanje prenašajo iz roda v rod.

Predstava je interaktivna, zato bodo lahko gledalci tudi sodelovali in skupaj z nastopajočimi izvajali nekatere vaje in z meditacijo dosegli notranji mir, kar zagotavlja popolnoma novo videnje in občutenje skrivnostnega sveta menihov in njihove mistične moči. Menihi templja Shaolin izvajajo svojo telesno vadbo na najvišji možni način. Spoznali boste, kako je Qi – energijski tok v človeškem telesu mogoče z meditacijo ali dihalnimi tehnikami blokirati ali spodbujati na način, da je telo lahko za krajši čas imuno proti bolečini ali poškodbi , ali pa ga uporabiti za zdravljenje.

CENEJŠE VSTOPNICE : skupinske v predprodaji že od 19 Eur !! ( na dan od 22 eur) na prodajnih mestih Eventim.

⌛ 31.marec 2018, ob 19. uri / 🎯 Hala Tivoli, Ljubljana
🎫 Vstopnice Eventim, Petrol ➡ https://goo.gl/ufBVmy

Več novic