Stand up komedija Tine Gorenjak in Tanje Kocman

NA ZDRAVJEStand up komedija Tine Gorenjak in Tanje KocmanKulturni center Janeza Trdine Novo mestoČetrtek, 25. 1. 2024, ob 19.30

»Na zdravje« je vzklik, ki ga imamo Slovenci najraje. Nazdravljamo tako zagnano, da bi naš narod moral pokati od zdravja. A največkrat predvsem komu poči kakšen živec. Nazdravljanje in zdravje segata na toliko področij, da smo potrebovali kar dve ženski, da obdelata vsaj nekatera. Tina Gorenjak in Tanja Kocman bosta posegli v svoje izkušnje, zlorabili svoje spomine in vam predstavili svoje zgodbe, ki zaradi resničnosti kričijo po smehu.

Komedija ni sestanek anonimnih alkoholikov, čeprav bo kakšna zgodba podobna prav tej situaciji. Ni obisk psihologa, čeprav boste na koncu menili, da ga protagonistki resnično potrebujeta. In ni obisk fitnesa, čeprav je trening vaših smejalnih mišic zagotovljen. Predstava se vas bo dotaknila, vas nasmejala, vas opomnila, kaj v življenju zares šteje in vas predvsem prepričala, da v svojih težavah niste sami. Tudi takrat ne, ko bi radi bili.

Predstava bo 17. januarja ob 20.00 na sporedu tudi v klubu Blunout Domžale.

Povezava do vstopnic NM: https://znm.mojekarte.si/si/na-zdravje/vstopnice-1178119.html

FB dogodek NM: https://fb.me/e/47eFpSYwW

Povezava do vstopnic Domžale: https://blunout.si/izdelek/na-zdravje-tina-gorenjak-in-tanja-kocman-17-1-2024-20-30/

FB dogodek Domžale: https://fb.me/e/1c3mnHfGd

Več novic