Spektakularno poletje večnih pozitivcev Kingstonov

Spektakularni sobotni koncert na festivalu Pivo in cvetje je znova dokazal, da so neuničljivi Kingstoni zares pravi kralji zabave.

Skupina Kingston; Festival Pivo in cvetje, dogajanje na odru Jubilejnik; Lasko, Slovenija15.07.2017Foto: Jure Makovec / Mediaspeed

Več tisoč glava množica je prepevala njihove – lahko rečemo – že ponarodele hite, od samega začetka, do konca 2-urnega, z energijo nabitega koncerta. Ne bomo napisali, da je fantom po koncertu stekla kakšna solza sreče, a šele takrat so se dejansko zavedeli, kako s pozitivno sporočilnostjo svoje glasbe, resnično osrečujejo množice poslušalcev po vsej Sloveniji.

Lahko pa rečemo, da dajejo ljudem to, kar pogrešajo – dobro voljo, pozitivo in upanje v boljši svet za vse.

Seveda pa Kingstoni, kljub 23 letni neprekinjeni koncertni kilometrini, vztrajno rinejo naprej, tako jih v prihajajočih dneh in tednih, lahko vidite na številnih koncertih po Sloveniji.

21. 07. – Dolenjske Toplice
28. 07. – Flos Fest, Ljubno ob Savinji
29. 07. – Žirovski Vrh
06. 08. – Velika Polana
12. 08. – Čateška noč – Čatež ob Savi
13. 08. – Praznik Sv. Roka – Nabrežina
19. 08. – Maribor
25. 08. – Ravenski dnevi – Ravne na Koroškem
26. 08. – Novo Mesto
01. 09. – Ribniška noč – Ribnica

Da Kingstoni ne spijo na lovorikah se bomo lahko prepričali prav kmalu, saj že pridno pripravljajo nov avtorski material. Nova skladba, ene najboljših slovenskih pop zasedb, bo prišla na radijske postaje nekje konec poletja. Ostanite priklopljeni!

Več novic