Spektakularni koncert Qmax Party ob razglasitvi zmagovalcev veleslaloma!

Qmax Party, ki je z leti postal nepogrešljivi del Pokala Vitranc, se bo letos odvijal Dvorano Vitranc. Za piko na i razglasitvi zmagovalcev veleslaloma in žrebanju štartnih številk za nedeljski slalom bo poskrbel koncertni spektakel, na katerem bosta z zabavo do jutranjih ur navijače grela kralja slovenske zabavne glasbe, Nina Pušlar in Jan Plestenjak.  


59. Pokal Vitranc bo v Kranjsko Goro privabil najboljše smučarje sveta, ki se bodo v napetih preizkušnjah na belih strminah borili za prestižni pokal. Tradicionalno tekmovanje že od leta 1961 poteka na vrhuncu smučarske sezone, letošnje dogajanje pa bo še razburljivejše. Po slovesu smučarskega asa Marcela Hirscherja, ki je prve in zadnje stopničke osvojil prav v Kranjski Gori, so karte za najvišja mesta dodobra premešane. Vitranška strmina velja za eno izmed najzahtevnejših prog svetovnega pokala, zato je na Pokalu Vitranc prostor le za najboljše. Slovenska smučarska asa Štefana Hadalina in Žana Kranjca bodo pri spustu po progi spodbujali navijači iz cele Slovenije. Dvodnevna prireditev bo obiskovalcem postregla z napetimi preizkušnjami v dveh tehničnih disciplinah, v soboto v veleslalomu in v nedeljo v slalomu.

Po sobotnem veleslalomu vas bodo od 18. ure dalje zabavali mladi talenti glasbenega studia Osminkainglas domačinke Aleksandre Vovk, za njimi pa bo na oder stopila karizmatična Nina Pušlar,ki velja za eno izmed najpriljubljenejših slovenskih pevk, njeni nastopi pa so poleg vrhunske izvedbe prepojeni s čustvi in pozitivno energijo. Nina je na svoji glasbeni poti izdala že pet albumov, redno koncertira in polni dvorane po celi Sloveniji. Na njenih koncertih je ravno njena pristnost tista, ki ji omogoča prečudovito povezanost s publiko in oboževalci.

Ob 19.00 uri se nam bodo na odru pridružili športni asi, zmagovalci sobotne tekme v veleslalomu na podelitvi pokalov. Ob 19:30 bo sledila podelitev nagrad zmagovalcem veleslalomske tekme in žrebanje štartnih številk za nedeljski slalom.  Najbolj nora zabava te zime se bo nadaljevala z nastopom ljubljenca ženskih src Jana Plestenjaka, ki velja za enega najbolj zaželenih, priljubljenih in plodovitih slovenskih glasbenikov. Njegova glasbena pot traja že več kot dve desetletji, Jan pa se je v tem času uveljavil kot priznan glasbenik, izdal 12 albumov in sodeloval z mnogo glasbeniki. Oboževalce vedno popelje do prave evforije.

Tudi letos bo Qmax Party s svojimi nastopajočimi spektakularen v vseh pogledih in pravo glasbeno doživetje na katerem ne smete manjkati!

Vstopnice za Pokal Vitranc ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol ter v spletni prodaji na: http://bit.ly/59PokalVitranc

WEB: https://www.pokal-vitranc.com/

FB: https://www.facebook.com/VitrancCup

IG: https://www.instagram.com/vitranccup/

TW: https://twitter.com/VitrancCup

Več novic