Smu─Źarska evforija zajela tudi slovenske vrtce – Pokal Vitranc

Ljubitelji belih strmin od┼ítevajo do vrhunca zime v Kranjski Gori. Med navija─Źi so tudi najmlaj┼íi iz Vrtca ┼ákratek Svit Vodice, ki so za na┼íega smu─Źarja ┼Żana Kranjca pripravili prisr─Źen navija┼íki video. Spektakularni 59. Pokal Vitranc bo 14. in 15. marca v Podkoren privabil mno┼żice navija─Źev iz Slovenije in tujine, ki si bodo ogledali napete obra─Źune najbolj┼íih smu─Źarjev na svetu. V sobotni veleslalomski in nedeljski slalomski preizku┼ínji se bodo smu─Źarji pomerili na vitran┼íki strmini, eni izmed najzahtevnej┼íih prog svetovnega pokala.

Smu─Źarska evforija vsako leto pove┼że ┼íportne navdu┼íence iz cele Slovenije in tujine, letos pa bo navija┼íka mno┼żica bogatej┼ía za najbolj sr─Źne male navija─Źe. Vrhunec zime nestrpno pri─Źakujejo v vrtcu ┼ákratek Svit Vodice, kjer so ┼że pripravljeni na zimski spektakel. Opremljeni z navija┼íkimi pripomo─Źki se bodo otroci v Kranjsko Goro odpravili ┼że v petek, 13. marca, ko se bodo smu─Źarji preizkusili na treningu. Smu─Źarsko dogajanje na vrhuncu zime se bo nadaljevalo v soboto in nedeljo, ko bodo mal─Źki navijali tudi na veleslalomski in slalomski preizku┼ínji. V podporo slovenskemu smu─Źarskemu asu so posneli prikupen video, v katerem v polni navija┼íki opremi spodbujajo ┼Żana na poti do zmage. “Dajmo, ┼Żan!” bo donelo tudi v Kranjski Gori, ko bodo mali navija─Źi del najve─Źje in najglasnej┼íe navija┼íke mno┼żice v Sloveniji.

Leto┼ínji 59. Pokal Vitranc obeta razburljivo tekmovanje za najvi┼íja mesta in presti┼żni pokal. Po Hirscherjevem slovesu je borba za uvrstitve ┼íe bolj dinami─Źna, tekme svetovnega pokala pa so v leto┼ínji sezoni polne presene─Źenj. V Kranjski Gori bosta barve slovenske zastave zastopala smu─Źarska asa ┼átefan Hadalin in ┼Żan Kranjec, ki se zavedata, da ju pred doma─Źimi navija─Źi ─Źaka te┼żka naloga. Tekmovalci se ob fantasti─Źnem navija┼íkem vzdu┼íju v Kranjski Gori odli─Źno po─Źutijo, Kranjec in Hadalin pa si lahko ob podpori navija─Źev obetata odli─Źne vo┼żnje.

Pridru┼żite se mal─Źkom in do┼żivite navija┼íko evforijo na 59. Pokalu Vitranc!

Vstopnice za Pokal Vitranc ┼ŻE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol ter v spletni prodaji na: http://bit.ly/59PokalVitranc

WEB: https://www.pokal-vitranc.com/

FB: https://www.facebook.com/VitrancCup

IG: https://www.instagram.com/vitranccup/

You may also like