Slovenski glasbeniki letos z odra v Las Vegas

Z idejo o drugačni, ekskluzivni glasbeni predstavi se želijo glasbeniki odmakniti od tipičnega koncerta. Namesto tega so ustvarili ne le glasbo, ampak tudi zgodbo, s katero bi pod odrom združili prav vse generacije. Domov boste odšli prevzeti, žvižgali si boste zimzelene melodije, izvedeli boste, zakaj je Las Vegas mesto z največ porokami, zakaj je staviti na konje popolnoma drugače kot staviti na moške in zakaj je Oto Pestner ostal brez svojega rožnatega cadillaca.

Vstopnice: http://www.triptolasvegasshow.si/vstopnice/

Po napornem letu si vsi želimo samo – uživati! Kdo jim torej ne bi zavidal? Eden je sveže upokojen, drugi je nedavno zaključil projekt z big band orkestrom, tretji potrebuje navdih za prihajajoči videospot. Četrta pa bo k nam prihitela s predstave Večno samska in zraven pripeljala še dve posebni dami – MM in čisto pravo prijateljico noči.

Oto Pestner, Uroš Perić, Omar Naber in Tina Gorenjak se odpravljajo na prav posebno glasbeno potovanje skozi čas, ki so ga zaznamovale največje glasbene legende.

Poleg glasbe iz najboljših časov Vegasa, ko so tam prepevali Frank Sinatra, Elvis Presley, Ray Charles in Marilyn Monroe, boste izvedeli marsikatere resnične zgodbe in dogodivščinenaših štirih asov, pa tudi nekaj malo znanih dejstev o glasbenih legendah, ki so blestele v Las Vegasu. Vsenesmrtne glasbene legende bodo interpretirali trije virtuozni slovenski glasbeniki in pevci. Oto Pestner, Uroš Perić in Omar Naber. Za češnjo na torti vas bo po poti greha vodila hudomušna Tina Gorenjak.

Oto Pestner, prvi glas slovenske zabavne glasbe, je na svoji bogati in raznovrstni glasbeni poti posnel že več kot 100 albumov, svoje prve skladbe posnel že pri desetih letih, s petnajstimi leti pa s pesmijo Trideset let zmagal na Slovenski popevki. Oto se lahko pohvali tudi z obsežnim repertoarjem v številnih glasbenih žanrih – od slovenske popevke do gospelov in spiritualov, jazza, soula, countrya ter uspešnic Elvisa Presleya, Beatlov, Toma Jonesa,…

V svoji pestri karieri se je preizkusil v številnih projektih in v najrazličnejših kombinacijah s slovenskimi in tujimi glasbeniki. Kot pravi, je Trip To Las Vegas Show ena najboljših, ki se mu je zgodila v življenju. Še vedno šarmanten Oto je pred kratkim dočakal svojo prvo starostno pokojnino, kljub temu pa se od glasbenih odrov, pravi, še dolgo ne namerava posloviti.

Uroš Perić, izvrsten in edinstven glasbenik, pianist in avtor, slovi kot izjemen vokalist in interpret pesmi iz zlate dobe bluesa, jazza in soula. V bogati karieri je s koncerti, ki so ga popeljali po Evropi, ZDA, Aziji in Afriki, nastopil že v 27 državah na kar 4 kontinentih. S širokim nasmehom ter neizmerno karizmo in prikupnostjo osvaja in navdušuje občinstva vseh starosti, priznani glasbeni kritiki pa so ga oklicali za edinstvenega belega glasbenika z izjemnim črnskim glasom in dušo. Z izrazito obarvanim vokalom in značilnim načinom gibanja ter igranja na klavir pri občinstvu vedno znova izzove stoječe ovacije. Svojo ljubezen do glasbe izraža tudi z avtorskim delom, izdal je že več kot 30 albumov in kompilacij.

Uroš je pravkar posnel nov album z Big band orkestrom RTV Slovenija, na katerem bodo tako avtorske kot tudi skladbe iz zakladnice svetovnega jazza. Po dolgem času se zopet veseli velikih koncertov, v letošnjem poletju pa ga ne bomo gledali le na slovenskih odrih, ampak tudi v ruskem Kaliningradu, francoskem Parizu in švicarski Ženevi.

Omar Naber je eden najraznovrstnejših glasbenikov mlajše generacije in po mnenju mnogih eden najboljših slovenskih vokalistov. Od svoje prve zmage na izboru pesmi Evrovizije leta 2005 je nanizal številne hite, istega leta pa je bil tudi najbolj predvajan avtor v Sloveniji. Že od 16. leta se ukvarja z glasbo, jo tudi komponira, aranžira in producira. Igra kitaro, bas kitaro in klavir. Je edini izvajalec in hkrati avtor, ki je z zmagama na EMI 2005 in 2017 kar dvakrat zastopal Slovenijo na Evroviziji. Z avtorsko skladbo Stop je leta 2005 v polfinalu Evrovizije dosegel 11. mesto, kar je najvišja uvrstitev za slovenskega moškega izvajalca doslej. Tudi on se lahko pohvali z mnogimi nastopi v tujini, nastopil je namreč že v tridesetih državah.

Omar letos pripravlja še eno prijetno presenečenje – izid videospota za pesem Ogenj, ki mu bo sledil še čisto svež album, na katerem bo mešanica novih in preoblečenih uspešnic. Kljub temu, da neizmerno uživa v družbi Trip To Las Vegas Showa, pa vsestranski glasbenik hkrati ostaja zvest tudi svoji rockerski publiki in se tako s polnim zagonom pripravlja tudi na nove rock izzive.

Tina Gorenjak, igralka, režiserka, stand up komičarka in tekstopiska, velja za eno najbolj seksi slovenskih zvezdnic. Poznamo jo iz mnogih televizijskih serij, kot so Najini mostovi, Dragi sosedje, Čokoladne sanje, Nova 20, filmov Stereotip, Vloga za Emo, ljubitelji gledališča ste jo lahko videli v mnogih gledaliških predstavah, najpopularnejša pa je bila 5žensk.com, ki jo je odigrala več kot 400-krat. Je tudi avtorica besedil in gledaliških projektov, ki so mnogokrat povezani s plesom in petjem, kot muzikal Prava dekleta. Nepozabna je postala z monokomedijo Muca Maca ali Brez ljubezni mi živeti ni. Prav tako je vodila vrsto odmevnih in raznovrstnih prireditev, kot so Viktorji, Ema 2017, Hit stand up festival, Podelitev nagrad Gospodarske zbornice Slovenije itd. Ljubitelje plesa je več kot očarala s svojimi nastopi v televizijskem šovu Zvezde plešejo. Je vsestranska umetnica, ki trenutno osvaja Slovenijo s komedijo z zgovornim naslovom Večno samska, s tremi različnimi liki pa je prava popestritev Trip to Las Vegas Showa.

Poiščite nas na:

✔ FB:https://www.facebook.com/TripToLasVegasShow/
✔ IG:https://www.instagram.com/triptolasvegasshow/
✔ YT:https://www.youtube.com/watch?v=UfK2ilrmQOI
✔ Splet:www.triptolasvegasshow.si

Trip To Las Vegas Show smo:

Oto Pestner – vokal

Uroš Perić – vokal, klaviature

Omar Naber – vokal, kitara

Tina Gorenjak – vokal

&

spremljevalna skupina

Več novic