Slovenski estradniki na belih strminah Vitranca

Slovenski estradniki so se preizkusili na belih strminah Vitranca na prav posebnem smu─Źarskem tekmovanju in dru┼żenju v podporo slovenskim smu─Źarjem, ki bodo ┼że ─Źez dva tedna nastopili na pokalu Vitranc.

Na smu─Źi┼í─Źu Podles v Kranjski gori je potekala smu─Źarska tekma in dru┼żenje slovenskih estradnikov in glasbenikov. Na beli strmini ali pod njo so se zna┼íli: Omar Naber, Dejan Vunjak, Vili Resnik, Nu┼ía Derenda, Nipke, Jurij in Jagoda Batagelj, Zala Smolnikar, Jonatan Haller, Ja┼ía Leban, Alex Volasko, Dragan Stevanovi─ç in mnogi drugi. ┬╗Po progi bom ┼íel z zmerno hitrostjo, potem bomo pa videli kako se bodo drugi odrezali┬ź se je pred tekmo ┼íe nasmejal Dejan Vunjak. V zvezdni┼íki smu─Źarski tekmi se je najbolj izkazala dru┼żina Derenda, saj sta Matev┼ż in Frenk, sin in mo┼ż Nu┼íe Derenda osvojila prvo in drugo mesto, tretji pa je bil plesni prvak Jurij Batagelj, ki je tudi strasten smu─Źarski navija─Ź. ┬╗Kadar je dober rezultat se cela hi┼ía trese, h─Źerko me─Źem po zraku in vsi navijamo┬ź sta ┼íe povedala Jurij in Jagoda.

V ciljni ravnini so se vsi estradniki tudi podpisali na repliko pokala Vitranc. Pokal bo kro┼żil po Sloveniji in zbiral podpise, svojo pot pa kon─Źal v arhivu pokala Vitranc. ┬╗Slovenci smo smu─Źarski narod in moramo smu─Źanje podpirati tudi takrat, ko ne zmagujemo┬ź pravi Vili Resnik, ki se tudi sam zelo rad po┼żene po belih strminah. Vedno nasmejani Omar Naber pa je tekmo raje spremljal s son─Źne terase: ┬╗Danes sicer ne smu─Źam, vendar sem veliko v kontaktu s prijatelji, ki radi smu─Źajo, vedno pa tudi navdu┼íeno navijam za na┼íe ┼íportnike┬ź.

Navijalo se bo tudi 9. in 10. marca na Pokalu Vitranc kjer se lahko veselimo izjemnih predstav slovenskih smu─Źarjev na beli strmini v alpskem smu─Źanju za mo┼íke. Morda prav letos na stopni─Źke znova stopi slovenski tekmovalec, saj bomo lahko spremljali kar dva mlada slovenska favorita ┼Żana Kranjca in ┼átefana Hadalina. Razgrete navija─Źe bo 9. marca do evforije razvnel ┼íe koncertni spektakel Q Max Party ob 58. Pokalu Vitranc s skupino Siddharta in Samuelom Lucasom, za ┼íportno vzdu┼íje do zgodnjih jutranjih ur! Vstop na Q-Max Party je prost!

Navijajte na smu─Źarskem spektaklu leta v Kranjski gori!

Vstopnice ┼ŻE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Petrol in Eventim: http://www.pokal-vitranc.com/obiskovalci/spletni-nakup

You may also like