Slovenski Boyband Booom! premierno predstavil nov videospot Dvignem te

Vzhajajoči boyband Booom! je posnel vroč videospot za novo pesem Dvignem te. Premierno so ga predstavili ta ponedeljek in z njim pritegnili kar nekaj pogledov. Posnet na slovenski obali v Piranu nas je popeljal med spomine nagajivih poletnih noči. Na premieri so se vrstili izbrani gostje, med njimi tudi finalist šova Slovenija ima talent Tilen Lotrič, ki je nad boybandom in novim videospotom navdušen. Eden najuspešnejših slovenskih glasbenikov Jan Plestenjak je fante pohvalil in se za trenutek postavil v vlogo mentorja ter jim podal nekaj dobronamernih kritik.

Skupina Booom! je zasedba treh mladih zagnanih glasbenikov: Luke Cvetičanina, Patrika Mraka in Matevža Derende, ki bliskovito osvaja slovenska srca: njihova ljubezen do glasbe se prenaša tudi v njihove pesmi. Fantje imajo glede svoje glasbene poti preproste želje: da bi njihova glasba, ki jo vneto ustvarjajo, segla globoko v srca poslušalcev, ki bi v njej našli to, kar so našli tudi oni sami: zavetje, veliko radosti, sprostitev, predvsem pa veliko srčnosti. Dvignem te je tako že njihov drugi singel. Izšel je po prvi izpovedni in vrhunski pop izvedbi skladbe Julija, ki so jo Sloveniji predstavili nekaj mesecev nazaj.

Očarljivo skupino lahko najdete na družbenih medijih pod imenom @booom_boyband, videospot singla Dvignem te pa si lahko ogledate na Youtube kanalu BOOOM!.

Več novic