Skupina Proper vabi na izlet po Sloveniji!

Mlada pop zasedba Proper svoje poslu┼íalce vabi na izlet po Sloveniji. V slikovitem videospotu za skladbo Pesem o njej si poglejte, kako izgleda njihova vrnitev v ┼żivljenje brez meja

Kamera, kolo in ÔÇśPesem o njejÔÇÖ je preprost recept za novi videospot skupine Proper. V treh minutah se pridru┼żite potovanju po slikoviti Sloveniji, ki s sve┼żo glasbeno spremljavo dobi ─Źisto posebno dimenzijo.┬á
Pesem o njej je uvodna skladba albuma Naprej, ki ga je skupina izdala na razprodanem koncertu v Festivalni dvorani. Glasbo zanjo je napisal kitarist Tine Lustek, besedilo basist Nejc Podobnik, aran┼żma pa je delo vseh ─Źlanov skupine. ─îlani skupine so v sodelovanju z An┼żetom Lustkom v celoti poskrbeli tudi za produkcijo videospota.

Z izdajo skladbe se ┼żelijo zahvaliti vsem Slovencem, ki so ponovno dokazali, da je mogo─Źe s skupnim trudom prebroditi navidez nemogo─Źe izzive. Tako kot glasbenike po vsem svetu, je izbruh virusa prizadel tudi skupino Proper, ki v prihodnost zre z optimizmom. Fantje iz skupine so se v ─Źasu izolacije ┼íe bolj intenzivno posvetili pisanju novih idej, ki jih bomo lahko sli┼íali ┼że to poletje.

Skupina Proper je nastala leta 2016, na glasbeno sceno pa jo je izstrelila radijska uspe┼ínica Rad bi jo videl. Med drugim so finalisti slovenskega izbora za pesem Evrovizije, pred to─Źno enim letom pa so v ljubljanski Festivalni dvorani poskrbeli za pop spektakel, kot ga od slovenskih skupin obi─Źajno nismo vajeni. Za nadaljevanje leta skupina Proper obljublja predstavitev novih skladb s sve┼żo zvo─Źno podobo.

You may also like