Skupina Proper vabi na izlet po Sloveniji!

Mlada pop zasedba Proper svoje poslušalce vabi na izlet po Sloveniji. V slikovitem videospotu za skladbo Pesem o njej si poglejte, kako izgleda njihova vrnitev v življenje brez meja

Kamera, kolo in ‘Pesem o njej’ je preprost recept za novi videospot skupine Proper. V treh minutah se pridružite potovanju po slikoviti Sloveniji, ki s svežo glasbeno spremljavo dobi čisto posebno dimenzijo. 
Pesem o njej je uvodna skladba albuma Naprej, ki ga je skupina izdala na razprodanem koncertu v Festivalni dvorani. Glasbo zanjo je napisal kitarist Tine Lustek, besedilo basist Nejc Podobnik, aranžma pa je delo vseh članov skupine. Člani skupine so v sodelovanju z Anžetom Lustkom v celoti poskrbeli tudi za produkcijo videospota.

Z izdajo skladbe se želijo zahvaliti vsem Slovencem, ki so ponovno dokazali, da je mogoče s skupnim trudom prebroditi navidez nemogoče izzive. Tako kot glasbenike po vsem svetu, je izbruh virusa prizadel tudi skupino Proper, ki v prihodnost zre z optimizmom. Fantje iz skupine so se v času izolacije še bolj intenzivno posvetili pisanju novih idej, ki jih bomo lahko slišali že to poletje.

Skupina Proper je nastala leta 2016, na glasbeno sceno pa jo je izstrelila radijska uspešnica Rad bi jo videl. Med drugim so finalisti slovenskega izbora za pesem Evrovizije, pred točno enim letom pa so v ljubljanski Festivalni dvorani poskrbeli za pop spektakel, kot ga od slovenskih skupin običajno nismo vajeni. Za nadaljevanje leta skupina Proper obljublja predstavitev novih skladb s svežo zvočno podobo.

Več novic