Skupina Orlek predstavlja nov singel: ZAME SI PELA TA BLUES

Orleki predstavljajo nov singel in ─Źisto sve┼ż videospot, ki bo marsikomu buril duhove. Lani so praznovali 30. obletnico delovanja, z novim letom pa so singlu┬á┬╗Zame si pela ta blues┬ź┬áiz njihovega najnovej┼íega albuma┬á┬╗┼Żivel rokenrol┬ź,┬á┼żeleli dati tudi vizualno podobo.

Skladba┬á┬╗Zame si pela ta blues┬ź┬ágovori o ob─Źutjih trenutka, ko te neko dekle tako zelo prevzame, da odmisli┼í ves ostali svet in ima┼í o─Źi le zanjo. Njena lepota te omami, od nje postane┼í pijan in takrat se svet zate ustavi, obstaja le ┼íe ona. ─îe je besedilo ljubezensko in se odli─Źno poda k prazniku ljubezni, ki prihaja, pa je zato video toliko bolj v njihovem rockerskem stilu. V njem uprizorijo fantazije nekega mo┼íkega, ki se je zna┼íel v super ekskluzivnem, skrivnem klubu in do┼żivel nepozaben ve─Źer, poln dobre glasbe, plesa, lepih deklet, dobre pija─Źe ter obdan s precej zanimivimi individumi. Zabava je tako izjemna in dekleta tako lepa, da ga ne ganejo niti zlobne misti─Źne sile, niti liki iz pravljic ter ostali ─Źudni posamezniki, ki so bili gostje tega kluba. Najve─Źji izziv snemanja spota je bil zagotovo v izbiri glavnega igralca. Nih─Źe si namre─Ź ni upal stopiti ob bok prelestni Gaji, ki je igrala striptizeto in ob kateri je marsikomu na snemanju zastal dih. Potem se je opogumil Brane in vlogo odigral odli─Źno.

Prihajajo─Źi meseci bodo za Orleke zelo pestri, za─Źelo se bo koncertno obdobje, za svoje obo┼żevalce pa pripravljajo ┼íe eno vizualno presene─Źenje.

You may also like