SKOK V POLETJE – JALA BRAT & BUBA CORELLI, SENIDAH & COBY, ZLATKO / 24. junij, Celje

NAJVEČJA ZABAVA OB KONCU ŠOLE IN ZAČETKA POLETJA

1 večer, edinstvena lokacija in obilo dobre glasbe. Združili smo želje naših gostov in jih “rezervirali” za zadnji dan šole. Tako je, prav ste prebrali. V ponedeljek, 24. junija, bomo pozabili na šolo, delo, uro, obveznosti in se skupaj z našimi najdražjimi, sošolci in prijatelji, poveselili še zadnjič v tem šolskem letu.

24. junij 2019 ob 20h – Atrij celjskih sejmov, Celje

Jala Brat
Pri štirinajstih letih se je Jasmin Fazlić, bolje poznan kot Jala Brat, odločil, da se bo ukvarjal z glasbo v domačem studiu in z nekaj poceni opreme. Zanimanje za glasbo je vodilo v formacijo skupine BluntBylon. Leta 2016 je za Evrovizijo napisal skladbo »Ljubav je«, katero je na tekmovanju tudi predstavil. Je soustanovitelj glasbenega studia Red Eye Vision, največ pa je poznan po sodelovanju z Bubo Corellijem, s katerim sta posnela tri albume Sin City, Pakt s Đavolom in Kruna. Z drugim albumom sta dosegla širše občinstvo, pri tretjem pa sta se malo odmaknila od underground scene. Sledila so sodelovanja s pevci kot so Severina, Dado Polumenta, Maya Berović, Milan Stanković, Elena Kitić.

https://www.facebook.com/BluntBylon/

Buba Corelli
Umetniško ime Buba Corelli pripada Amarju Hodžiću, ki je znan po svojem hitrem rapanju. Prve zametke glasbenega ustvarjanja zasledimo, ko je s prijateljem ustanovil skupino Corelli Duo, iz katere prihaja tudi njegovo odrsko ime. Kasneje se je pridružil hip hop skupini G-Recordz, nato pa spoznal Jasmina Fazlića, s katerim sta začela sodelovati l. 2013, leto kasneje sta izdala prvi album. Ostalo je zgodovina. Na koncertu bomo lahko prepevali hite »Ona’e«, »Mafia«, »Opasno«, »Bez tebe«, »Borba«, »Sporije«, »Restart«, »Dokaz«, »Klinka«…

https://www.facebook.com/BubaCorelli.Official/

FB Dogodek: https://www.facebook.com/events/298279037520935/permalink/324188471596658/

Vstopnice:  https://www.eventim.si/si/vstopnice/skok-v-poletje-celje-atrij-celjskih-sejmov-519555/event.html

Več novic