Simfonična ekstaza v rock ognju

Simfonični ekstazi Roka Goloba se bo na velikem odru pridružil tudi Tokac! V veličastnem cross-over projektu Rok Golob združuje različne glasbene žanre in dokazuje, da glasba nima meja, pridružili pa se mu bodo tudi največji velikani slovenske rock glasbe in zažgali oder v rock ekstazi!

Tomislav Jovanovič – Tokac se je pridružil Simfonični ekstazi kot eden najizrazitejših glasov slovenske rock scene. V skupini Dan D so skupaj ustvarili nekaj najboljših in najbolj priljubljenih rock skladb ter postali nacionalni glasbeni pojem. Projektu se je pridružil tudi Tomi Meglič – prvi glas skupine Siddharta. Skupina z edinstveno glasbeno vizijo in vztrajnim iskanjem drugačnosti je vedno orala ledino mogočega in v več kot 20 letih ustvarjanja osvojila številne nagrade in priznanja ter napolnila največja koncertna prizorišča z evforičnimi obiskovalci. Velikana rock glasbe sta že združila moči z združeno različico skladb Voda in Male roke, eno največjih uspešnic leta 2007, zdaj pa sta postala tudi del veličastne vizije Roka Goloba ob spremljavi Orkestra Zagrebške filharmonije in a capella zbora Perpetuum Jazzile. Glasbene bariere bodo z energijo metal glasbe rušili tudi člani Metalsteel, ki je ena najbolj prepoznavnih metal zasedb v Sloveniji, z gostovanji na mednarodnih turnejah in festivalih pa so si pridobili tudi zasluženo mednarodno prepoznavnost in pred kratkim posneli tudi uradno himno enega največjih evropskih festivalov Metaldays. Skupaj s pevci in izvajalci različnih glasbenih žanrov od rocka do klasične glasbe Rok Golob na Kongresnem trgu pripravlja navdihujoči simfonični spektakel.

Mednarodno priznani in cenjeni slovenski skladatelj, aranžer, producent, multiinstrumentalist in dirigent ponovno združuje izjemne glasbenike iz sveta popa, rocka, rapa in klasične glasbe, ki bodo na velikem odru uresničili njegovo glasbeno vizijo. Rok Golob se je že zapisal pod mnoga raznolika avtorska dela za simfonične orkestre, glasbene soliste, big bende in spisal glasbena dela za filme, radio in televizijo. Izjemno talentiran vsestranski glasbenik je sodeloval tudi s svetovno priznanimi glasbenimi imeni, za svoje delo pa je prejel številne nagrade doma in tujini. Pod njegovo dirigentsko taktirko bodo tokrat nastopili Orkester Zagrebške filharmonije in Perpetuum Jazzile z izjemnimi solisti: Gibonni, Tokac (Dan D), Tomi M (Siddharta), Nuška Drašček, KiNG FOO, Maja Keuc, Katrinas, Murat & Jose, Lana Trotovšek, Metalsteel, Nina Strnad, Omar Naber in Tinkara Kovač.

Velikani slovenske rock glasbe bodo 30. junija zažgali Kongresni trg v rock ekstazi!

Vstopnice ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Petrol in Eventim:
http://www.eventim.si/si/vstopnice/simfonicna-ekstaza-2-ljubljana-kongresni-trg-494071/event.html

Več novic