Simfoni─Źna ekstaza v rock ognju

Simfoni─Źni ekstazi Roka Goloba se bo na velikem odru pridru┼żil tudi Tokac! V veli─Źastnem cross-over projektu Rok Golob zdru┼żuje razli─Źne glasbene ┼żanre in dokazuje, da glasba nima meja, pridru┼żili pa se mu bodo tudi najve─Źji velikani slovenske rock glasbe in za┼żgali oder v rock ekstazi!

Tomislav Jovanovi─Ź ÔÇô Tokac se je pridru┼żil Simfoni─Źni ekstazi kot eden najizrazitej┼íih glasov slovenske rock scene. V skupini Dan D so skupaj ustvarili nekaj najbolj┼íih in najbolj priljubljenih rock skladb ter postali nacionalni glasbeni pojem. Projektu se je pridru┼żil tudi Tomi Megli─Ź – prvi glas skupine Siddharta. Skupina z edinstveno glasbeno vizijo in vztrajnim iskanjem druga─Źnosti je vedno orala ledino mogo─Źega in v ve─Ź kot 20 letih ustvarjanja osvojila ┼ítevilne nagrade in priznanja ter napolnila najve─Źja koncertna prizori┼í─Źa z evfori─Źnimi obiskovalci. Velikana rock glasbe sta ┼że zdru┼żila mo─Źi z zdru┼żeno razli─Źico skladb Voda in Male roke, eno najve─Źjih uspe┼ínic leta 2007, zdaj pa sta postala tudi del veli─Źastne vizije Roka Goloba ob spremljavi Orkestra Zagreb┼íke filharmonije in a capella zbora Perpetuum Jazzile. Glasbene bariere bodo z energijo metal glasbe ru┼íili tudi ─Źlani Metalsteel, ki je ena najbolj prepoznavnih metal zasedb v Sloveniji, z gostovanji na mednarodnih turnejah in festivalih pa so si pridobili tudi zaslu┼żeno mednarodno prepoznavnost in pred kratkim posneli tudi uradno himno enega najve─Źjih evropskih festivalov Metaldays. Skupaj s pevci in izvajalci razli─Źnih glasbenih ┼żanrov od rocka do klasi─Źne glasbe Rok Golob na Kongresnem trgu pripravlja navdihujo─Źi simfoni─Źni spektakel.

Mednarodno priznani in cenjeni slovenski skladatelj, aran┼żer, producent, multiinstrumentalist in dirigent ponovno zdru┼żuje izjemne glasbenike iz sveta popa, rocka, rapa in klasi─Źne glasbe, ki bodo na velikem odru uresni─Źili njegovo glasbeno vizijo. Rok Golob se je ┼że zapisal pod mnoga raznolika avtorska dela za simfoni─Źne orkestre, glasbene soliste, big bende in spisal glasbena dela za filme, radio in televizijo. Izjemno talentiran vsestranski glasbenik je sodeloval tudi s svetovno priznanimi glasbenimi imeni, za svoje delo pa je prejel ┼ítevilne nagrade doma in tujini. Pod njegovo dirigentsko taktirko bodo tokrat nastopili Orkester Zagreb┼íke filharmonije in Perpetuum Jazzile z izjemnimi solisti: Gibonni, Tokac (Dan D), Tomi M (Siddharta), Nu┼íka Dra┼í─Źek, KiNG FOO, Maja Keuc, Katrinas, Murat & Jose, Lana Trotov┼íek, Metalsteel, Nina Strnad, Omar Naber in Tinkara Kova─Ź.

Velikani slovenske rock glasbe bodo 30. junija za┼żgali Kongresni trg v rock ekstazi!

Vstopnice ┼ŻE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Petrol in Eventim:
http://www.eventim.si/si/vstopnice/simfonicna-ekstaza-2-ljubljana-kongresni-trg-494071/event.html

You may also like