SHAOLIN KUNG FU Hala Tivoli Ljubljana Nedelja 22.3.ob 18h

Dolgo ─Źasa ena najbolje varovanih in atraktivnih skrivnosti na svetu, misterioznost znamenitega legendarnega templja Shaolin, katerega je znameniti National Geographic ozna─Źil kot vrhunec mojstrstva obvladovanja svojega telesa, duha, energije in borilnih ve┼í─Źin kung fuja, v sklopu velike turneje ob 25. obletnici, s predstavo Shaolin Kung Fu, prihaja v Slovenijo.

Dih jemajo─Źa atrakcija je na svoji leto┼ínji turneji v sosednji Avstriji ┼że od decembra preteklega leta 2019, od koder tudi prihaja v Slovenijo in z ve─Ź kot 5 milijoni obiskovalcev v 6000 predstavah, ┼íirom sveta ┼że 25 let navdu┼íuje ob─Źinstvo. Vsklopu velike jubilejne turnejebo na ogled tudi slovenskemu ob─Źinstvu v nedeljo, 22. marca 2020, ob 18. uri v ljubljanski Hali Tivoli, kjer se bodo predstavili najbolj┼íi mojstri in menihi templja Shaolin.

Predstava je primerna za vse, tako dru┼żine z otroki, kot tudi tiste, ki se navdu┼íujejo nad borilnimi ve┼í─Źinami, taj ─Źijem, ─Źi gongom, energijo, samozdravljenjem, duhovnostjo in meditacijo. V njej boste spoznali vrhunske, resni─Źno dih jemajo─Źe telesne vaje, ki izgledajo ┼że skoraj nadnaravno, a so popolnoma resni─Źne. Tako boste med drugim videli prizore, kot so: razbijanje kamnitih plo┼í─Ź in ┼żeleznih palic z glavo, lebdenje telesa na ostrih sulicah in ┼żebljih, premikanje predmetov z lastno energijo, nastavljanje ostrih sulic na vrat, neverjetni met igle skozi stekleno plo┼í─Źo ter ─Źesa vsega je zmo┼żno telo 80. letnega starostnika in 7. letnega  otroka in ┼ítevilne druge atrakcije.

Predstava je interaktivna in sinhronizirana v sloven┼í─Źino, zato bodo lahko gledalci tudi sodelovali in skupaj z nastopajo─Źimi izvajali nekatere vaje in z meditacijo dosegli notranji mir, kar zagotavlja popolnoma novo videnje in ob─Źutenje skrivnostnega sveta menihov in njihove misti─Źne mo─Źi. Menihi templja Shaolin izvajajo svojo telesno vadbo na najvi┼íji mo┼żni na─Źin. Spoznali boste, kako je Qi ÔÇô energijski tok v ─Źlove┼íkem telesu mogo─Źe z meditacijo ali dihalnimi tehnikami blokirati ali spodbujati na na─Źin, da je telo lahko za kraj┼íi ─Źas imuno proti bole─Źini ali po┼íkodbi ali pa ga uporabiti za zdravljenje. V sinhroniziranem, kratkem dokumentarnem filmu, ki bo prikazan tekom predstave, pa boste spoznali ┼żivljenje v samostanu, kjer na tiso─Źe u─Źencev izpopolnjuje svoje znanje borilnih ve┼í─Źin, obvladovanje svojega telesa in duha, kjer ┼żivijo po strogih pravilih zen-budizma in svoje znanje prena┼íajo iz roda v rod.

CENEJŠE VSTOPNICE so na voljo samo v predprodaji od 22 Eur na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola.

NAKUP VSTOPNIC: https://www.eventim.si/si/izvajalec/shaolin-kung-fu-1742/profile.html

You may also like