Še 10 dni do simfonične ekstaze z največjimi imeni slovenske glasbe

Preplet glasbenih žanrov v veličastni simfonični viziji.

V veličastnem cross-over projektu Rok Golob združuje različne glasbene žanre in izjemne glasbenike iz sveta popa, rocka, metala, rapa in klasične glasbe, ki bodo na velikem odru uresničili njegovo glasbeno vizijo. »Rdeča nit je še vedno orkester z zborom in bendom. Stilno smo šli še širše, od metala, rapa, jazza, rocka, popa do klasike in filmske glasbe.​ ​Premierno imamo Perpetuum Jazzile z Orkestrom Zagrebške filharmonije, prvič pa je z nami tudi Gibonni!« o koordinacijsko zahtevnem projektu pravi Rok »To bo moderen koncert za leto 2018, kvalitetno in z vrhunskimi izvajalci vas bomo popeljali skozi močne in raznolike emocije na krilih simfonikov, zbora, benda in krasnih solistov«.

Mednarodno priznani in cenjeni slovenski skladatelj, aranžer, producent, multiinstrumentalist in dirigent Rok Golob je že sodeloval s svetovno priznanimi glasbenimi imeni, za svoje delo pa je prejel številne nagrade doma in tujini. Na Simfonični Ekstazi 2 bo predstavil svoje kompozicije in aranžmaje ter ponovno dokazal brezmejnost glasbe v svoji edinstveni glasbeni viziji, ki se ne ustraši združevanja elementov in izvajalcev različnih glasbenih žanrov v glasbeno ekstazo na velikem odru. Nastopil bo eden najuspešnejših hrvaških glasbenikov in kantavtorjev Gibonni, ponovno pa sta se projektu pridružila tudi rock velikana Tokac (Dan D) in Tomi Meglič (Siddharta). Poleg skupin Metalsteel in KiNG FOO bodo nastopili Murat & Jose, Omar Naber ter izjemna ženska imena slovenske glasbe Maja Keuc, Nuška Drašček, Nina Strnad, Lana Trotovšek, Katrinas in Tinkara Kovač.
“Nastopi z orkestrom in Rokom Golobom so zmeraj eni izmed mojih najljubših in se jih zmeraj zelo veselim. Tokrat bom prvič v življenju imela čast, da zapojem tudi z Gibonnijem, ki ga globoko cenim. Takšne glasbene poslastice imajo res nekakšno magijo v sebi, ko toliko ljudi na odru diha kot eden” še pravi Maja Keuc, ki je sodelovala že v prvi Simfonični ekstazi, nove ekstaze pa se veseli tudi Nuška Drašček: “Že na prvi Simfonični sem noro uživala, tako da tudi sedaj komaj čakam, da slišim in doživim cel koncert!”. Rok Golob bo postregel tudi s pestrim naborom novih izvajalcev, ki bodo v Simfonični ekstazi sodelovali prvič in na Kongresnem trgu pripravil navdihujoči simfonični spektakel!

Vstopnice ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Petrol in Eventim:

http://www.eventim.si/si/vstopnice/simfonicna-ekstaza-2-ljubljana-kongresni-trg-494071/event.html

Več novic