SAN DI EGO z novim pevcem in novim singlom – VSE BESEDE

Meseca junija so San Di Ego najavili novico, da bodo v poletni koncertni sezoni začeli pisati novo zgodbo, z novim pevcem, Maticem Nareksom, za njimi je nekaj uspešnih koncertov, povsod jih je občinstvo dobro sprejelo. Pred nami je težko pričakovani prvi singel v novi postavi, Mitja Kobal, novi basist zasedbe je za pesem napisal besedilo in glasbo. Nov album sledi kmalu, koncerti pa tudi.

Matic Nareks je priznan vokalist in učitelj petja, s svojo karizmatično prezenco ter neverjetnim vokalom je v 15 letih v različnih zasedbah ‘oddelal’ preko 500 nastopov, pravo rock n’ roll garanje pa ga s skupino San Di Ego šele čaka. Da je skupino San Di Ego doletela prava renesansa, se strinja tudi Matic sam. Ob pridružitvi k skupini so ga že pričakale skladbe, ki so čakale, da jih slišijo njihovi oboževalci. Zato je bilo potrebno takoj ‘pljuniti v roke’! Ugotovili so, da je energija med njimi dobra, pa naj bo to na odru, ob pivu ali na vaji v studiu.

Matic nam je razložil vzdušje, ki je vladalo ob njegovi pridružitvi skupini:
‘Na začetku me je (pozitivno) presenetila hitrost dogajanja. Še preden smo se dodobra spoznali, smo že pripravljali komad, obiskali studio, speljali koncert, naredili fotografiranje, pripravili novo pesem, posneli videospot. Res svetlobna hitrost ustvarjanja – tako da smo se že kar v začetku v slabih dveh tednih preizkusili v vseh možnih situacijah in kombinacijah. Z gotovostjo lahko povem – energija in kemija med nami je fantastična. Ne bom pretiraval, če povem, da je to bilo čutiti že ob našem prvem srečanju. Veliko imamo skupnega in v določenih zadevah se odlično dopolnjujemo. To se opazi tudi na odru in čuti v glasbi, ki jo ustvarjamo. Zelo se veselim lansiranja naše prve pesmi ‘VSE BESEDE’ in nadaljnjega ustvarjanja glasbe ter nastopov.’ – MATIC NAREKS

Več novic