Sam’s Fever predstavljajo novi videospot: »Way down« in obljubljajo koncertni spektakel z legendarnimi uspešnicami kralja rock’n’rolla!

Najboljši interpreti Elvisove glasbe v Evropi – skupina Sam’s Fever predstavlja novi videospot Way down, 17. januarja 2018 pa v Cvetličarni obljubljajo koncertni spektakel z legendarnimi uspešnicami kralja rock’n’rolla!

»Way Down« je bil zadnji Elvisov hit, ki ga izdal tik pred svojo smrtjo in je dosegel prvo mesto na lestvici. Posnet je bil leta 1976 v Jungle room-u v Gracelandu, posebnost pesmi pa je tudi, da je pevec zasedbe The Stamps Quartet, J.D. Sumner, besedo Way Down na koncu pesmi zapel v nizkem C, C2. Sam’s Fever so se odločili zadnjemu izdanemu singlu velikana rock’n’roll glasbe pokloniti s svojim videospotom in na snemanje povabiti statiste vseh generacij. “S tem smo hoteli pokazati, da je Elvis “živ” za vse generacije in še vedno aktualen in da je 40 let po njegovi smrti njegova glasba še vedno več kot aktualna in priljubljena” je o snemanju povedal Samuel Hudl, spot pa je bil posnet v njegovem domačem kraju v Kulturnem domu v Pliberku.

Skupino Sam’s Fever so ustanovili leta 2012, ob 35. obletnici smrti Elvisa Presleya, leta 2015 pa so si z zmago na tekmovanju na European Elvis Festivalu v Bad Nauheimu (Nemčija), kjer je Elvis služil vojaški rok, prislužili laskavi naziv najboljšega cover banda Elvisa Presleya v Evropi. Bogato dediščino rock’n’rolla nadaljujejo predvsem skozi svoje lastne izvirne interpretacije, v navdih pa jim je Elvisovo ustvarjanje po letu 1968, ko je koncertiral z orkestrom in TCB band, kar je bilo za takratne čase nekaj posebnega in drugačnega. »To nas je navdušilo do te mere, da smo k sodelovanju povabili orkestre, s katerimi izvajamo naše interpretacije elvisove glasbe« je še povedal frontman Samuel Hudl. Letos so Sam’s Fever že navdušili polne Križanke s koncertom ob letošnji 40-letnici smrti Elvisa Presleya, vse vstopnice pa so razgrabili že v tednu pred koncertom.

Vsi zamudniki boste imeli ob Elvisovem 83. rojstnem dnevu, še eno možnost za edinstveno doživetje, saj napovedujejo še spektakularnejši koncert v Ljubljani. 17. januarja 2018 Sam’s Fever in skupine The Imperials, Dennis Jale in TCB band – The Original Band of Elvis Presley prihajajo v Cvetličarno! Dennis Jale, eden najboljših avstrijskih rock performerjev bo v Cvetličarni stopil v čevlje legendarnega kralja rock’n’rolla in skupaj z originalnimi Elvisovimi glasbeniki kot so James Burton, Glen D. Hardin in Ronnie Tutt, ki so Elvisa spremljali od leta 1969 pa vse do njegove smrti v letu 1977, na odru pričaral doživetje zlatih časov rock’n’rolla in največjih hitov Elvisa Presleya. Dan pred koncertom, 16. januarja, bo v Kavarni Hotela Union organizirana tudi posebno predkoncertno druženje, kjer boste lahko spoznali člane TCB banda, nastopil pa bo tudi priznani madžarski impersonator Elvisa Peter Andorai in The Graceband. Na voljo so 3 tipi vstopnic:

1. Redna vstopnica za koncert 17.1.2018, Cvetličarna Ljubljana;
2. Meet&Greet vstopnica za druženje 16.1.2018, Kavarna Hotela Union, Ljubljana;
3. Paketna vstopnica (velja za meet&greet 16.1.2018, Kavarna Hotela Union + za koncert 17.1.2018, Cvetličarna).

Največji rock’n’roll spektakel z legendarnimi uspešnicami kralja rock’n’rolla – 17. januarja v Cvetličarni!

Podatki o skladbi in videospotu »Way down«:
Glasba in besedilo: Layng Martine Jr. / Aranžma: Sam’s Fever / Aranžma – trobila in pevke: Vid Žgajnar / Mix in master: Benjamin Kic / Video, snemanje in produkcija: Produkcija Bakster

Vstopnice za koncert ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Eventim (Petrol / OMV / Big Bang / Pošta Slovenije ) in na spletni strani: http://www.eventim.si/si/vstopnice/elvis-presleys-83rd-birthday-party-ljubljana-cvetlicarna-471129/event.html

Več novic