Sam’s Fever predstavljajo novi videospot: ┬╗Way down┬ź in obljubljajo koncertni spektakel z legendarnimi uspe┼ínicami kralja rock’n’rolla!

Najbolj┼íi interpreti Elvisove glasbe v Evropi ÔÇô skupina Sam’s Fever predstavlja novi videospot Way down, 17. januarja 2018 pa v Cvetli─Źarni obljubljajo koncertni spektakel z legendarnimi uspe┼ínicami kralja rock’n’rolla!

┬╗Way Down┬ź je bil zadnji Elvisov hit, ki ga izdal tik pred svojo smrtjo in je dosegel prvo mesto na lestvici. Posnet je bil leta 1976 v Jungle room-u v Gracelandu, posebnost pesmi pa je tudi, da je pevec zasedbe The Stamps Quartet, J.D. Sumner, besedo Way Down na koncu pesmi zapel v nizkem C, C2. Sam’s Fever so se odlo─Źili zadnjemu izdanemu singlu velikana rock’n’roll glasbe pokloniti s svojim videospotom in na snemanje povabiti statiste vseh generacij. “S tem smo hoteli pokazati, da je Elvis “┼żiv” za vse generacije in ┼íe vedno aktualen in da je 40 let po njegovi smrti njegova glasba ┼íe vedno ve─Ź kot aktualna in priljubljena” je o snemanju povedal Samuel Hudl, spot pa je bil posnet v njegovem doma─Źem kraju v Kulturnem domu v Pliberku.

Skupino Sam’s Fever so ustanovili leta 2012, ob 35. obletnici smrti Elvisa Presleya, leta 2015 pa so si z zmago na tekmovanju na European Elvis Festivalu v Bad Nauheimu (Nem─Źija), kjer je Elvis slu┼żil voja┼íki rok, prislu┼żili laskavi naziv najbolj┼íega cover banda Elvisa Presleya v Evropi. Bogato dedi┼í─Źino rock’n’rolla nadaljujejo predvsem skozi svoje lastne izvirne interpretacije, v navdih pa jim je Elvisovo ustvarjanje po letu 1968, ko je koncertiral z orkestrom in TCB band, kar je bilo za takratne ─Źase nekaj posebnega in druga─Źnega. ┬╗To nas je navdu┼íilo do te mere, da smo k sodelovanju povabili orkestre, s katerimi izvajamo na┼íe interpretacije elvisove glasbe┬ź je ┼íe povedal frontman Samuel Hudl. Letos so Sam’s Fever ┼że navdu┼íili polne Kri┼żanke s koncertom ob leto┼ínji 40-letnici smrti Elvisa Presleya, vse vstopnice pa so razgrabili ┼że v tednu pred koncertom.

Vsi zamudniki boste imeli ob Elvisovem 83. rojstnem dnevu, ┼íe eno mo┼żnost za edinstveno do┼żivetje, saj napovedujejo ┼íe spektakularnej┼íi koncert v Ljubljani. 17. januarja 2018 Sam’s Fever in skupine The Imperials, Dennis Jale in TCB band ÔÇô The Original Band of Elvis Presley prihajajo v Cvetli─Źarno! Dennis Jale, eden najbolj┼íih avstrijskih rock performerjev bo v Cvetli─Źarni stopil v ─Źevlje legendarnega kralja rock’n’rolla in skupaj z originalnimi Elvisovimi glasbeniki kot so James Burton, Glen D. Hardin in Ronnie Tutt, ki so Elvisa spremljali od leta 1969 pa vse do njegove smrti v letu 1977, na odru pri─Źaral do┼żivetje zlatih ─Źasov rock’n’rolla in najve─Źjih hitov Elvisa Presleya. Dan pred koncertom, 16. januarja, bo v Kavarni Hotela Union organizirana tudi posebno predkoncertno dru┼żenje, kjer boste lahko spoznali ─Źlane TCB banda, nastopil pa bo tudi priznani mad┼żarski impersonator Elvisa Peter Andorai in The Graceband. Na voljo so 3 tipi vstopnic:

1. Redna vstopnica za koncert 17.1.2018, Cvetli─Źarna Ljubljana;
2. Meet&Greet vstopnica za dru┼żenje 16.1.2018, Kavarna Hotela Union, Ljubljana;
3. Paketna vstopnica (velja za meet&greet 16.1.2018, Kavarna Hotela Union + za koncert 17.1.2018, Cvetli─Źarna).

Najve─Źji rock’n’roll spektakel z legendarnimi uspe┼ínicami kralja rock’n’rolla ÔÇô 17. januarja v Cvetli─Źarni!

Podatki o skladbi in videospotu ┬╗Way down┬ź:
Glasba in besedilo: Layng Martine Jr. / Aran┼żma: Sam’s Fever / Aran┼żma – trobila in pevke: Vid ┼Żgajnar / Mix in master: Benjamin Kic / Video, snemanje in produkcija: Produkcija Bakster

Vstopnice za koncert ┼ŻE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Eventim (Petrol / OMV / Big Bang / Po┼íta Slovenije ) in na spletni strani: http://www.eventim.si/si/vstopnice/elvis-presleys-83rd-birthday-party-ljubljana-cvetlicarna-471129/event.html

You may also like