S SkorBandom DO KONCA!

Tudi tokrat so se za sodelovanje obrnili k priznanemu slovenskemu glasbeniku in tekstopiscu Daretu Kauriču. Skupaj so ustvarili skladbo DO KONCA, ki je polna »ska beatov«, deluje mladostno in predvsem pozitivno. Dare Kaurič je avtor glasbe in besedila, aranžma pa so ustvarili skupaj. Za glasbeno produkcijo in miks skladbe DO KONCA je poskrbel Željko Mladenović. Energičen in dinamičen je tudi videospot, za kar sta poskrbela Matej Vranič in Jernej Župevc, s celotno ekipo video produkcije Fotokom. Dogajanje v videu so poleg številčne zasedbe SkorBanda, pomagale popestriti še privlačne punce iz Ladies dance team ter prijatelji.

SkorBand v razširjeni in skoraj bigbandovski zasedbi deluje že peto leto. Zanimajo jih različne glasbene zvrsti, zato je njihov glasbeni repertoar stilsko izredno dinamičen. Na njihovih »špilih« tako lahko slišite vse od pop-rocka, rock`n`rolla, dixielanda, swinga, latina pa do funk in disco glasbe, večnih evergreenov, slovenskih popevk in plesnih ritmov. Številčna zasedba jim omogoča izvajanje zahtevnejših aranžmajev in prilagajanje različnim dogodkom kot so maturantski plesi, poslovne zabave, različni žuri, koncerti, itd.

Deseterica glasbenikov že do sedaj prejema veliko pozornosti z nastopi po Sloveniji in daje občinstvu prostor, da z njimi zapojejo in zaplešejo, ob njihovih avtorskih skladbah in priredbah znanih uspešnic različnih izvajalcev.

Člani ansambla pravijo, da si v prihodnje želijo še več ustvarjanja lastne glasbe. No, morda lahko v tretje pričakujemo kaj umirjenega?!

Glasba in besedilo: Dare Kaurič, aranžma: Dare Kaurič in SkorBand, miks in produkcija: Željko Mladenović.

Več novic