ROŠTILJADA 2024

24. 5. 2024HOTEL DOLENJC, NOVO MESTO

PRIHAJA ROŠTILJADA 2024, ki bo tokrat na novi lokaciji – na idilični Dolenjski, pri Hotelu Dolenjc v Novem mestu.

Največja zabava na prostem bo ponovno postregla z odlično hrano z vročega roštilja, hladno pijačo in seveda – z odlično glasbo!

Čaka nas neponovljiv žur za stare in mlade, velike in male, navdušence zabave in dobre volje ter vse tiste, ki obožujete plesne ritme do poznih večernih ur. Čez dan se bo na prizorišču zvrstilo veliko atraktivnih animacij za otroke in odrasle, ko se bo dan prevesil v večer pa bo na oder Roštiljade prišlo 7 glasbenih gostov, ki bodo poskrbeli za največjo fešto v Sloveniji! Seveda pa ne bo manjkala niti pestra izbira hrane in pijače!

7 glasbenih gostov:

Skupina SKATER

Štajerski glasbeni duet, ki navdušuje s slovensko plesno turbo folk glasbo. Na odru bosta Samo in Saška navdušila s hiti od Reševalca, ki zadnja leta ne manjka na nobeni dobri zabavi, pa vse do zadnjega Policaja.

Miran Rudan Indesign

Pevec letos praznuje 40 let glasbene kariere, v kateri so nastali številni glasbeni projekti, ki so zaznamovali slovenski glasbeni prostor. Pred tedni je izdal svoj dokumentarni film Amen, ki ga predstavlja iz popolnoma drugačne prespektive. Na odru pa vedno poskrbi za zabavo.

MEJAŠI

Pisalo se je leto 2006, ko je nekaj mladih Varaždincev na pobudo Nikole Bosilja sedlo skupaj in ustanovilo skupino Mejaši. Sprva so preigravali pesmi drugih izvajalcev, je pa v njih od samega začetka tlela želja, da bi igrali lastne pesmi. Prvo z naslovom Previše ljubavi so izdali leta 2013, vse od takrat pa nizajo uspešinico za uspešnico.

Ines Erbus

Ines je nase opozorila v skupini Foxy Teens, zadnja leta pa tako z glasom kot stasom navdušuje v solo različici s številnimi hiti v hrvaškem jeziku. Znana je po neverjetnem odnosu z občinstvom, kar vedno zagotovi vzdušje, ki ga ne gre zamuditi. Tudi tokrat bo navdušila s pesmimi Kada cura časti, Moje oči plave, NO NO NO in zadnjo Mamiš me.

Vzrock

Skupina Vzrock je v zadnjem obdobju prava glasbena senzacija. Polnijo prizorišče za prizoriščem, njihove skladbe pa na ves glas prepevajo vsi oboževalci pod odrom. S svojo glasbo, prezenco in nastopi se v zadnjih letih zapisujejo v slovenski glasbeni prostor.

Za glasbeno zabavo bosta poskrbela tudi programa Petkove pumpe in Aktualove galame.

Poleg nepozabnega glasbenega spektakla na velikem koncertnem prizorišču na Dolenjskem pr Dolenj´cu se bodo odvijale še druge razburljive aktivnosti, ki bodo popestrile vašo izkušnjo.

Petek, 24. maj od 17. ure dalje

NOVO MESTO – Hotel Dolenjc

Pripravite se na nepozabno doživetje, polno zabave, okusov in glasbe!

 Roštiljada 2024 vas čaka, da ustvarite nove spomine in doživite nepozabne trenutke.

Brezplačni vstop:
– otroci do vključno 6 leta starosti
– invalidne osebe na invalidskih vozičkih Mladoletne osebe lahko dogodek obiščejo v spremstvu staršev ali skrbnika.

ŠTEVILO VSTOPNIC JE OMEJENO!

Za rezervacijo večjega števila vstopnic in ostale informacije: info@event24.si

Vstopnice za največjo zabavo na prostem hitro kopnijo, zato si svojo zagotovite na Eventim (https://bit.ly/3VS4ZWY) ali bencinskih servisih Petrol.

FB Dogodek: https://bit.ly/3xvTA5a

Več novic