Roštiljada 2022 – največja zabava na prostem!

27. 05. od 17h dalje – Avtosejem / Cesta dveh cesarjev, Ljubljana

Žur, ki diši po čevapčičih, začini z dogajanjem in zažiga na odrih… se vrača! Letos se vidimo na novi lokaciji Avtosejem – Cesta dveh cesarjev, Ljubljana Vič, kjer bo po roštilju dišalo v petek, 27.5., od 17. ure dalje! Največja zabava na prostem bo ponovno postregla z odlično hrano z vročega roštilja, hladno pijačo in seveda – z odlično glasbo! 

Čaka nas neponovljiv žur za stare in mlade, velike in male, navdušence zabave in dobre volje ter vse tiste, ki obožujete plesne ritme do poznih večernih ur. Čez dan se bo na prizorišču zvrstilo veliko atraktivnih animacij za otroke in odrasle, ko se bo dan prevesil v večer pa bodo na oder Roštiljade stopila največja imena slovenske in hrvaške glasbe, ki bodo poskrbela za največjo fešto v Sloveniji. Seveda pa ne bo manjkala niti pestra izbira hrane in pijače!

Poletje bodo na velikem odru pozdravili:

Pekoče začinjena Aktualova Galama

Anita Gošte in Dean on the Mike sta z Aktualovo Galamo postala že stalnica vseh večjih fešt v Sloveniji in tako bo tudi tokrat, saj bosta z atraktivnimi uspešnicami poskrbela, da bodo obiskovalci noro uživali in se veselili še dolgo v noč.

Vseslovenska Petkova pumpa

Največja in najbolj divja vseslovenska veselica bo poskrbela, da se bodo obiskovalci zavrteli ob ritmih polke! Harmonika, dobra volja in divja zabava! Vse, kar Slovenci smo, na enem mestu!

Simpatični Tilen Lotrič

Letos bo Roštiljado začinil simpatični Tilen Lotrič, ki bo s svojimi glasbenimi uspešnicami Roštiljadi dodal »Jagodo« in »Vino« ter ostale glasbene hite. Z izjemnim vokalom in pozitivno energijo navdušuje staro in mlado, s svojo glasbo pa poskrbi, da zaplešejo vsi!

Zapeljiva Natalija Verboten

Na oder letošnje Roštiljade bo stopila simpatična slovenska pevka, ki je v preteklosti navduševala s svojimi velikimi uspešnicami »Rdeč ferrari«, »Zate na Triglav«, »Dva policaja« in številnimi drugimi. Simpatična pevka pa še danes navdušuje s številnimi glasbenimi projekti in izdaja nove hite, ki jih bomo zapeli tudi na Roštiljadi!

Romantični Dino Petrić

Mlad hrvaški pevec Dino Petrić s svojimi pesmimi čedalje bolj navdušuje slovenske poslušalce. Preprost fant s Hvara, ki mu glasba pomeni vse v življenju, se je izkazal kot zelo nadarjen mladenič. S hiti, kot sta »Vino i noč« ter »Sto života« ter priredbami legendarnim slovenskih pesmi (»Bela snežinka, »Ko si na tleh«) je navdušil slovensko javnost, pred kratkim pa je posnel tudi duet »Još me lipo gledaš ti« z znamenito klapo Šufit. S pesmimi s pridihom morja, nas bo Dino zagotovo dobro pripravil na poletje!

Legende v sestavi: Vili Resnik, Miki Vlahovič, Miran Rudan, Božidar Wolfand Wolf

Letos se bodo na glasbenem odru Roštiljade zbrale tudi slovenske glasbene Legende v sestavi Vili Resnik, Miki Vlahovič, Miran Rudan in Božidar Wolfand Wolf. Štirje glasbeni velikani slovenske glasbene scene so pravi glasbeni mojstri – vsak  izmed njih se lahko pohvali z bogato glasbeno kariero in številnimi uspešnicami, ki jih še danes prepevajo stari in mladi.

Energični Vili Resnik

Vili Resnik je glasbenik, ki kar prekipeva od energije! Z glasbo se je začel ukvarjati že v mladih letih, prelomnico v njegovi karieri pa je pomenila pridružitev legendarni skupini Pop Design s katero je izdal nekatere največje uspešnice (»Ne bom ti lagal«, »Ko si na tleh«, »Potepuh«). Kasneje se je podal na samostojno glasbeno pot, med drugim je Slovenijo zastopal tudi na Pesmi Evrovizije. Vili še danes kar prekipeva od energije in je še vedno glasbeno zelo aktiven. Pred kratkim je poskrbel za pravi glasbeni bum, ko je izdal več solo pesmi ter duetov, med drugim dva zelo uspešna z Erosi.

Srčen Miki Vlahovič

Priljubljeni Miki Vlahovič – frontman skupine Victoy, katerih uspešnice, kot so »Zelena dežela«, »Tekila iz tvojega popka«, »Hočeš me ali nočeš me« vsi poznamo in radi prepevamo, se je pred kratkim podal novim izzivom naproti ter se odločil tudi za samostojno glasbeno pot. Srčen Miki v svojo glasbo vedno vnese čustva ter zapoje iz srca, kar publika zagotovo občuti, ko zapoje skupaj z njim – takrat se vse spremeni v pravo glasbeno pravljico.

Priljubljen Miran Rudan

Miran Rudan – človek, ki lahko z legendarno pesmijo »Na božično noč« postavi smrekico tudi na poletni Roštiljadi! Z glasbenimi uspešnicami – tako tistimi s skupino Pop Design, kot svojimi solo hiti – vedno navduši in poskrbi, da publika zapoje. In zagotovo bo »Na nebo« nad prireditvenim prostorom letošnje Roštiljade narisal sonce in poskrbel za edinstveno energijo.

Edinstven Božidar Wolfand Wolf Božidar Wolfand Wolf ima za seboj bogato glasbeno kariero. Njegov prepoznaven vokal sega še v obdobje nekdanje Jugoslavije, ko je z raznimi skupinami in kot solist pisal zgodovino slovenske glasbe. Z glasbeno skupino Randez-Vous, s katero je Wolf prepeval danes že zimzelene slovenske uspešnice, kot so »Oh ne, Cherie«,»Prvi randevu« in »Goodbye Michelle«, je dosegel prepoznavnost med slovenskim občinstvom. Kasneje je v svoji solo glasbeni karieri nanizal veliko uspešnic, kot so »Koliko solz«, »Angel varuh«, »Moja mala princeza« in še bi lahko naštevali. Božidar je še danes glasbeno aktiven – pred kratkim je izdal več novih solo pesmi. 

Balkanska zvezda Neda Ukraden

Ena in edina – kraljica Balkana – Neda Ukraden se je v ušesa in srca poslušalcev zapisala že v obdobju nekdanje Jugoslavije, ko se je od vzhajajoče glasbene zvezde prelevila v eno najpopularnejših izvajalk jugoslovanske zabavne glasbe. V večletni glasbeni karieri je balkanska pevska diva nanizala ogromno hitov, ki jih še danes prepeva na koncertih. »Zora je«, »Da se nadjemo na pola puta«, »Na Balkanu«, »Dobor došli šampioni« so zagotovo hiti, ki jih bomo slišali tudi na letošnji Roštiljadi, prav gotovo pa bo balkanska Tina Turner na Roštiljadi poskrbela tudi za »Viljamovko«.

Največji rock vokal nekdanje Jugoslavije/legendarni Željko Bebek

Eden najprepoznavnejših rock vokalov nekdanje Jugoslavije Željko Bebek bo s svojim edinstvenim glasom in legendarnimi pesmimi dodatno začinil letošnjo Roštiljado! Izjemen vokalist in interpret je soustvarjalec in pevec številnih legendarnih hitov skupine Bijelo dugme, med drugim  “Ne spavaj mala moja muzika dok svira”, “Ima neka tajna veza”, “Tako ti je, mala moja, kad ljubi Bosanac“, prav tako pa ima za seboj uspešno solo glasbeno kariero. Z vsem dobro poznanimi uspešnicami bo Željko Bebek na Roštiljadi poskrbel za edinstven dodatek dobri hrani in pijači.

ŠTEVILO VSTOPNIC JE OMEJENO!

Vstopnice hitro kopnijo, zato si hitro zagotovite svojo na Eventimovih prodajnih mestih in bencinskih servisih Petrola.

Spletna prodaja: https://bit.ly/3jroKQU)

FB dogodek: https://bit.ly/3EA4V3u

Več novic