Rokenrol spektakel z eno največjih hrvaških rokerskih zasedb – PARNI VALJAK – Restart tour

NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE V SLOVENIJIRESTART TOUR

MARIBOR 03. 09. LJUBLJANA 04. 09.PARNI VALJAK

Parni valjak se je po izjemni, več kot 45-letni karieri, vrnil v stare tirnice na veselje mnogih, ki jim je prav ta glasbeni kolektiv zaznamoval mladost. Njihove skladbe dobro poznajo tudi mlajše generacije, saj je 16 studijskih albumov, 6 koncertnih albumov, 2 albuma singlov in 5 kompilacij zasedbi prinesel poseben status v glasbeni zgodovini na področju nekdanje Jugoslavije. Uhvati ritam, Ugasi me, Trebaš mi, Sve još miriše na nju, Čitaj mi sa usana, Ljubavna, Molitva, Pusti nek traje, Godine prolaze, Vrijeme ljubavi, Samo san, Suzama se vatre ne gase, U prolazu, Jesen u meni, Kada me dotakne, Sjaj u očima, Gledam je dok spava, Moja je pjesma lagana, Prokleta nedjelja in druge pesmi bomo skupaj z novim glasbenim ustvarjanjem lahko slišali na velikem koncertu, na Trgu Leona Štuklja Maribor in v Ljubljani kot najlepši zaključek poletja, v sklopu največje povezane koncertne turneje pri nas, Restart Tour.

DOĐI: https://www.youtube.com/watch?v=xLwwoPnjIys

U PROLAZU: https://www.youtube.com/watch?v=P87XVdopBgg

RESTART TOUR – NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE

Koncert – Parni Valjak je del največjega povezanega koncertnega dogajanja v Sloveniji, z nazivom Restart Tour – vrnimo dogodke ljudem, ki se bo odvilo v več slovenskih mestih in skupaj obsega preko 50 koncertov. Urbana glasbena koncertna doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo, v slovenska mesta prinašajo najbolj zveneča imena slovenske in ex-yu glasbene scene.

KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, bo na dogodkih razvit koncept varnega druženja. Vsi dogodki so na prostem in število vstopnic je omejeno (glede na kapacitete in omejitve). Poskrbljeno bo za zagotavljanje ostalih smernic za varno druženje, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno zabavo in pristno doživetje obiskovalcev.

OMEJENO ŠTEVILO VSTOPNIC – PRODAJA: SISTEM EVENTIM

CENEJŠE VSTOPNICE V PREDPRODAJI

Fb: https://www.facebook.com/urbanadozivetja

Ig: https://www.instagram.com/restart__tour/

Vstopnice:

Maribor:  https://www.eventim.si/si/vstopnice/parni-valjak-maribor-trg-leona-stuklja-1240031/performance.html

Ljubljana: https://www.eventim.si/si/vstopnice/parni-valjak-ljubljana-plato-hale-tivoli-1238268/performance.html

Več novic