Rok Ferengja izpolnil sanje!

Prav poseben rojstni dan je praznoval Blaž, ki je letos prejel prav posebno darilo. Že dolgo je bila njegova največja želja, da bi igral na bobne. Blažu, ki je stanovalec Centra za usposabljanje, delo in varstvo Dolfke Boštjančič, je priljubljeni pevec Rok Ferengja skupine Rok’n’Band izjemno polepšal rojstni dan.

ROk-N-Band-Foto-AndrejMaver-9CUDV Draga je socialno-varstveni center za usposabljanje, vzgojo in izobraževanje oseb z motnjami v duševnem razvoju. Rok ima že dolgo tradicijo obiskovanja stanovalcev centra, ki jih v svojem prostem času nadvse rad razveseljuje z glasbo ter jim popestri vsakdan. V Centru Draga še posebej spodbujajo dejavnosti za katere posameznik pokaže interes, si jih želi ter je pri njih uspešen, Blaž pa si je dolga leta želel igrati na bobne. Blažu se je rojstnodnevna želja uresničila dan po Valentinovem, ko mu je Rok podaril celoten komplet čisto pravih bobnov! Rok je z nasmehom postavil bobne, slavljenec pa je bil čisto iz sebe od veselja in se je takoj lotil igranja. Darila se je Blaž iskreno razveselil, Rok pa je s slavljencem in povabljenci z veseljem snedel tudi kos velike rojstnodnevne torte. Rok je tako ponovno dokazal, da že majhna pozornost nekomu drugemu lahko prinese veliko sreče in veselja.

Rok je z lepo gesto zaokrožil Valentinov vikend, ki ga je Rok’n’Band začel z nedeljskim razprodanim Valentinovim koncertom v Kranjskem KluBaru. Kot pravi džentelmen je svojim oboževalkam še dodatno polepšal večer, jih presenetil z vrtnicami ter jim s svojimi najlepšimi uspešnicami pričaral čarobno Valentinovo. Čeprav je vrtnic nazadnje zmanjkalo za vse obiskovalke razprodanega koncerta, Rok obljublja, da bo na naslednjem koncertu še boljše. Rok je tako na letošnje Valentinovo pokazal svoje veliko srce in dokazal, da je največje darilo, ki ga lahko podarimo drugim ravno čas in pozornost. Blažev rojstni dan je Rok preživel v veseli družbi stanovalcev centra, Blažu s posebnim darilom pričaral nepozabne trenutke in mu z bobni uresničil veliko željo po glasbenem ustvarjanju. Več si Rok za letošnje Valentinovo sploh ne bi mogel želeti!

WEB: www.roknband.si

ROk-N-Band-Foto-AndrejMaver-10

ROk-N-Band-Foto-AndrejMaver-6

Več novic