Rock koncert leta z razkošno svetlobno produkcijo!

​Že to soboto se v ljubljanskih Stožicah lahko veselimo bleščečega rock spektakla legendarnih – PRLJAVO KAZALIŠTE! Obljubljajo spektakularno koncertno produkcijo svetovnega nivoja z laserskim šovom, Areno Stožice pa bodo napolnili z grandiozno svetlobno tehniko, ki bo jemala dih in bleščeče uokvirila neponovljiv spektakularni koncert s katerim bodo obeležili nepozabnih 40 let delovanja najbolj kultne skupine nekdanje Jugoslavije. »V Ljubljani bomo dali vse od sebe, saj tako funkcioniramo, kljub našim letom« še napovedujejo fantje. Nepozabna rock skupina je leta 1989 napolnila Trg Republike v Zagrebu, kjer se je koncerta po ocenah udeležilo več kot 250.000 poslušalcev. Z enakim brezkompromisnim nabojem prihajajo v Ljubljano in na prizorišče Arene Stožice, že nekaj tednov pred koncertom pa so popolnoma razprodali vstopnice v parterju. Mlado in staro bo v en glas prepevalo njihove nepozabne megahite, ki skozi desetletja, vse do danes, kot magnet privabljajo oboževalce.

Že to soboto prihaja nepozaben rock spektakel!

Kultna rock skupina že štiri desetletja navdušuje občinstva po vsem svetu in polni največje koncertne dvorane. Danes pa nastopajo z enakim žarom kot ob svojih začetkih, ko so fantje na poti na koncerte še spali po želežniških postajah. Z nepozabnimi hiti, kot so: Ne zovi mama doktora, Mi plešemo, Sve je lako kad si mlad, Mojoj majci (Ruža Hrvatska) ter neverjetno odrsko energijo so osvojili srca poslušalcev in si zagotovili zasluženo mesto kraljev jugoslovanskega rocka.

Vsi, ki bi radi bili del nepozabnega spektakla vabljeni, da se nam že to soboto pridružite ob prazniku rock’n’roll PRLJAVO KAZALIŠTE – 18. marec 2017; Ljubljana Stožice!

Vstopnice: Prodaja vstopnic na prodajnih mestih Eventim (tudi prek spletne strani www.eventim.si)
VSTOPNICE LAHKO KUPITE NA TEJ POVEZAVI: https://goo.gl/JUa9Ox

FB: https://www.facebook.com/PrljavoSlovenija/
FB event: https://www.facebook.com/events/1921935618036455/

Več novic