RiBLJA ČORBA v Cvetličarni

RiBLJA ČORBA – 18. November 2022 – Cvetličarna

Bora: “Zelo se veselimo nastopa v kultni Cvetličarni, saj so naše energične pesmi idealne za klubsko atmosfero in vzdušje, ki ga v tem klubu nikoli ne zmanjka”

Riblja Čorba predstavlja najlegendarnejšo rock skupina na području balkana, ki se je v zgodovino rock’n’rolla zapisala z uspešnicami, kot so »Ostani đubre do kraja«, »Na zapadu ništa novo«, »Nemoj da ideš mojom ulicom«, »Volim, volim žene«, »Neču da ispadnem životinja«, »Amsterdam« in drugimi. 
Riblja čorba obstaja že 44 let, a vseskozi koncertira po celem svetu!
V skupini so Bora Đorđević kot vodja skupine, pevec in tekstopisec ( član Društva Književnikov Srbije ), virtuoz na kitari Vidoja Božinović – Đinđer , klavijaturist Nikola Zorič, bobnar Miroslav Milatović – Vicko ter zadnje dve leti Nikola Zorić, ki je zamenjal žal preminulega ustanovnega člana skupine Miša Aleksića.

S skupino smo ravno končali 21. Album, ki bo najverjetneje nosil naslov “Tamna strana sonca” –  pesmi o ljubezni in smrti.

Riblja Čorba je prav gotovo ena od skupin, ki je pustila močan pečat na ex-yu sceni, s tem ko je bila kar nekajkrat proglašena za skupino leta in z vsem kar je ustvarila v preteklih desetletjih. Znani so po izjemnih koncertih, kamor jim sledijo oboževalci  iz področja cele bivše Jugoslavije.

FB dogodek: https://bit.ly/3SE3vLl

Vstopnice: https://bit.ly/3fsi9qO, Eventim, Petrol

Več novic